Pronájem vily, Praha - Nové Město, 15 m2 (ID: 3489861)

Praha 1, Nové Město

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Prémioví partneři v Praze 1

Stěhovací služby

Informace k domu

Nabízíme k pronájmu luxusní vilu, která se nachází v okrese Praha - západ a je postavena ve vysokém standardu.

Vily disponují prostorným obývacím pokojem s krbem a veškerým nábytkem. V přízemí je dále zádveří, pracovna, technická místnost s pračkou a sušičkou a samostatná toaleta. V patře naleznete tři prostorné ložnice, přičemž každá má svoji vlastní koupelnu. Ložnice jsou vybaveny postelemi a skříněmi. Všechny pokoje v první patře jsou plně klimatizované. K domu náleží prostorná zahrada s krytou terasou a zahradním nábytkem. Vila je postavena a vybavena tak, aby splnila požadavky i těch nejnáročnějších klientů, jakou je obložení z jasanu, podlaha z břidlice, sanita Villeroy-Boch, kuchyň je vybavena spotřebiče značky Miele. Parkování je nekryté, přímo na pozemku, další parkovací místa.

Součástí Resortu Palace Jíloviště je nedaleký hotel, jehož služby za lze za předem domluvený poplatek využívat - rakouskou parní saunu, vířivku, snídaně, pronájem prostor, další parkovací stání, půjčení auta, kyvadlovou dopravu na letiště.

Resort je vzdálený 20 min od historického centra Prahy a 30 km od letiště Václava Havla Praha. .Za resortem se nachází les, který můžete využít pro procházky i cyklistiku. V Blízkosti se také nachází golfové Hřiště Líšnice.

Energetická náročnost budovy B.

Parametry domu

Cena
Cena na vyžádání
Aktualizováno
1. 5. 2024
Adresa
Praha 1, Nové Město
ID
Y&T-3K5RH
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
120 m2
Typ objektu
Patrový
Podlahová plocha
15 m2
Plocha nemovitosti
800 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Lucie Žarkovič

Lucie Žarkovič

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu vil v Praze 1?


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu