Prodej vily, Jevany, Pražská, 127 m2 (ID: 3490431)

Pražská, Jevany

14 470 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 68 960 Kč /za měsíc

(cena u makléře)

Prémioví partneři v Jevanech

Úklidové služby

Informace k domu

V zastoupení majitelů si vám dovoluji nabídnout nemovitost nacházející se ve velmi žádané lokalitě v obci Jevany. Původní prvorepubliková vila prošla v loňském roce kompletní rekonstrukcí, při níž se podařilo spojit moderní bydlení za současného zachování původního kouzla nemovitosti.

Užitná plocha 152 m² nabízí komfortní uspořádání 4+kk plus atraktivní loft. Na pozemku o výměře 846 m² se nachází ještě jedna budova, jejíž zrekonstruovaná část vybavená dřevěnou podlahou s podlahovým topením může sloužit jako samostatná pracovna, ateliér, tělocvična či samostatný pokoj pro hosty. Druhou část budovy tvoří samostatná dílna. Zahrada je osázená původními stromy a dekorativními keři, které společně s přírodním jezírkem tvoří ideální místo k relaxaci.

K pozemku je možné přikoupit sousední stavební pozemek o velikosti 1091 m² (viz. poslední foto) a získat tím větší zahradu s možností stavby další nemovitosti například pro vícegenerační bydlení. Veškerá povolení pro připojení k inženýrským sítím jsou připravená.

V obci je k dispozici veškerá potřebná infrastruktura, včetně mateřské školy, potravin, kina, pošty, restaurace a kavárny. Celá oblast Voděradských bučin, uprostřed které se Jevany nachází, je známá pro své nekonečné trasy pro vyjížďky na kole či procházky překrásnou přírodou. Výborné dopravní spojení do Prahy a Říčan vzdálených jen 14 km činí z této nemovitosti
ideální volbu pro ty, kteří hledají klidné bydlení v přírodě bez kompromisu k dostupnosti městských služeb.

Pro potenciální kupující nabízíme možnost převzetí stávající hypotéky až do výše 6 800 000 Kč s výhodnou úrokovou sazbou 2,39% fixovanou až do 14.8.2028.

Parametry domu

Cena
14 470 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena u makléře
Aktualizováno
29. 4. 2024
Adresa
Pražská, Jevany
ID
0230
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
152 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
127 m2
Plocha nemovitosti
846 m2
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Saffron reality

Jablonského 1193/23, Plzeň

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Michal Drástal

Michal Drástal

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje vil v Jevanech?

Top nabídky

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu