Prodej vily, Stříbrná Skalice, 350 m2

Stříbrná Skalice

8 000 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 38 126 Kč /za měsíc

(včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu)

Prémioví partneři v Stříbrné Skalici

Úklidové služby

Informace k domu

Unikátní příležitost stát se hradním pánem, protože "hrad" na břehu rybníku Propast v panství Hradce u Stříbrné Skalice je na prodej, a to včetně lesního pozemku o výměře 4.188m2. Tato romantická vila umístěná ve skalnatém lesním terénu nabízí dispozici 7+1, kdy nejmenší pokoj má výměru 26,12 m2. Tři obrovské otevřené terasy nabízí romantické výhledy přes rybník dále do krajiny. Garáž pro dva osobní automobily a v neposlední řadě i věž pro zakletou princeznu.

Původní vila z roku 1938 došla v nedávné minulosti (2018-2022) zásadní obnovy vnitřních prostor. K bydlení je aktuálně připraven obývací pokoj a dvě samostatné ložnice. Jedna z ložnic disponuje samostatným sociálním zařízením, které je však možné dobudovat i do druhé ložnice. V devadesátých letech došlo k mohutnému rozšíření suterénu a jeho propojení s vilou. Vyrostla tak garáž pro dva osobní automobily, samostatný obytný pokoj v mezipatře, ze kterého je přímý vstup na spodní terasu a do vily, technická místnost. Díky této přístavbě vznikla u domu také soustava teras, na které můžete s klidným srdcem umístit i bazén. Přístavbou dům získává další tři samostatné pokoje. K vylepšení v původní vile došlo u elektrického vedení, rozvodů vody, topení a kanalizace. Většina oken byla vyměněna za nová plastová.
K přístavbě domu je vydáno platné stavební povolení, je tedy již na novém majiteli, jakým způsobem přístavbu dokončí.

Tento naprosto jedinečný dům nabízí ideální prostředí pro milovníky přírody a aktivního odpočinku. Okolí je bohaté na možnosti sportovního rybolovu, houbaření a procházky v okolních lesích. O jídlo se postará vyhlášená restaurace "hned za rohem". Hledáme hradního pána, který bude ochoten dokončit, co již bylo započato, ocení atmosféru a prostředí. Cítíte-li se být hradním pánem nebo paní neváhejte se na mne obrátit a dohodnout si prohlídku.

Parametry domu

Cena
8 000 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
28. 4. 2024
Adresa
Stříbrná Skalice
ID
00046
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Ve výstavbě
Plocha užitná
473 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Polosamota
Podlahová plocha
350 m2
Plocha nemovitosti
4376 m2
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

TOP MAKLÉŘKY

Politických vězňů 42, Kolín

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Lenka Bitrmanová

Lenka Bitrmanová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje vil v Stříbrné Skalici?

Top nabídky

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu