Pronájem bytu 3+kk, Ostrava, Mitušova, 61 m2 (ID: 3490519)

Mitušova, Ostrava

Rezervováno
14 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ služby + energie, kauce 2 nájmy, zprostředkovatelský poplatek 1 nájem)

Prémioví partneři v Ostravě

Informace k bytu

Byt volný ihned!

Dobrý den, dovoluji si Vám exkluzivně zprostředkovat dlouhodobý nájem prostorného bytu 3+kk s balkonem, po velice zdařilé rekonstrukci, připraveného pro svého prvního nájemníka.

Byt o velikosti podlahové plochy 61,31 m2, se nachází ve 4.NP./5.NP. cihlového domu po celkové revitalizaci, na ulici Mitušova 63, Ostrava-Hrabůvka.

Vybouráním příčky došlo ke zvětšení a modernímu propojení obývacího pokoje s kuchyňskou částí, v bytě je nová elektroinstalace, SDK podhledy, omítky, dveřní křídla s obložkovými zárubněmi a kováním, plovoucí podlahy, nová koupelna s vanou se zástěnou (dlažba, obklady, sanita) a samostatné WC, v oknech žaluzie.

Byt tvoří předsíň s úložnými prostory (vestavěná skříň), prostorný obývací pokoj propojený s kuchyní, 2 ložnice, jedna s balkonem. Moderní kuchyňská linka do tvaru L s vestavnými elektrospotřebiči, nové obklady, dřez a vodovodní baterie, multifunkční trouba, elektrická varná deska, myčka, digestoř.

Byt je orientován na tři světlové strany, V-Z-S. Příslušenstvím bytu - sklepní koje.

Nabízíme dlouhodobý nájem na dobré adrese, ve slušném klidném domě, v blízkosti lesoparku, MHD 2 minuty, škola, školka, nákupní možnosti v pěší vzdálenosti. Prohlídky kdykoli po dohodě.

Jelikož od majitele domu nemáme k dispozici energetický štítek náročnosti budovy, zákonná povinnosti nám nařizuje uvádět v inzerci energetickou náročnost budovy třídy G - mimořádně nehospodárná.

Parametry bytu

Stav
Rezervováno
Cena
14 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ služby + energie, kauce 2 nájmy, zprostředkovatelský poplatek 1 nájem
Aktualizováno
2. 5. 2024
Adresa
Mitušova, Ostrava
ID
178/5494
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
61 m2
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
61 m2
Balkon

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 13 lidí

Prodejce

Helena  Hrušková

Helena Hrušková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 3+kk v Ostravě?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu