Pronájem bytu 3+kk, Ostrava, Krakovská, 67 m2 (ID: 3505457)

Krakovská, Ostrava

11 900 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ záloha na služby 2.452,- Kč/měs./2 os.; + el., plyn 1.300,- Kč/měs.; vč. 1x parkovacího stání; Jistota 2x nájem vč. služeb; + provize RK)

Prémioví partneři v Ostravě

Informace k bytu

Tentokrát bychom Vám rádi nabídli velice vkusně rekonstruovaný a dispozičně upravený byt 3+kk v Ostravě – Hrabůvce, v Krakovské ulici, odkud to je do stále populárnějšího Bělského lesa skutečně „co by kamenem dohodil“. A co víc, byt se nachází v nízkopodlažní zástavbě, a to přímo v posledním 3. patře, takže nejen Vám nebudou nad hlavou děti hrát bowling, nebudete v domě denně potkávat stále nové a nové sousedy :-)

Bytová jednotka je navíc nabízena k pronájmu částečně vybavená, což můžete posoudit na fotografiích a přiloženém půdoryse. Veškerý nábytek v bytě je zhotoven na míru a koresponduje s celkovým stylem bytu. Mezi zdejší bonusy patří:
- Kuchyňská linka disponující dostatkem úložných prostor vybavená vestavnými spotřebiči (el. trouba, plynová varná deska, myčka, lednice, mikrovlnka);
- Koupelna s rohovou vanou vybavená pračkou;
- Komora/šatna a spoustu úložného nábytku;
- Balkon, kde si můžete vychutnat ranní kávu či usušit i „2 pračky“;
- VLASTNÍ parkovací místo těsně před domem (v rámci ceny pronájmu)!;
- zabezpečený a prostorný sklep (cca 4 m²) či společná sušárna.

Rozklad ceny nájmu uvádíme pro lepší přehlednost také zde (všechny částky/měsíc):
Nájemné 11.900,- Kč
+ záloha na služby 2.452,- Kč/2 osoby; každá další osoba +350,- Kč
+ elektřina, plyn 1.300,- Kč
vč. 1x parkovacího stání
Jistota (vratná kauce) 2x nájemné včetně služeb
Provize RK 15.000,- Kč + DPH 21%, tj. 18.150,- Kč

Z hlediska dostupnosti a občanské vybavenosti zde rozhodně strádat nebudete. V pěším dosahu MHD, jak autobus, tak tramvaj. Bezpečně a pohodlně se tak dostanete do všech ostravských částí. Milovníky procházek, cykloturistiky a přírody potěší blízkost Bělského lesa, kde je stále co dělat. V okruhu pár bloků od domu najdete také spoustu MŠ, ZŠ nebo SŠ společného stravování. Když ujdete jen pár metrů navíc, ocitnete se na nedávno zrekonstruovaném Náměstí Ostrava-Jih, které se rozprostírá před známým obchodním centrem „Hlubiňák“. Tady najdete veškeré obchody a služby a hned vedle také Polikliniku Hrabůvka s velkým množstvím specializovaných ambulancí.

Výše snad bylo popsáno vše podstatné. Pokud Vám nějaké informace schází, neváhejte se zeptat a zároveň se objednat na prohlídku tohoto velmi útulného bytu. Byt je připraven k nastěhování svých nových nájemců prakticky okamžitě.
Těší se na Vás tým FRANZ REALITY!

Parametry bytu

Cena
11 900 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ záloha na služby 2.452,- Kč/měs./2 os.; + el., plyn 1.300,- Kč/měs.; vč. 1x parkovacího stání; Jistota 2x nájem vč. služeb; + provize RK
Aktualizováno
4. 5. 2024
Adresa
Krakovská, Ostrava
ID
0245
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
67 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Balkon

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

FRANZ REALITY

Nádražní 879/27, Ostrava

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 8 lidí

Prodejce

Bc. Jakub Franz

Bc. Jakub Franz

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 3+kk v Ostravě?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu