Pronájem bytu 2+1, Havířov, Gogolova, 58 m2

Gogolova, Havířov

12 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ služby + energie, kauce 24.000,- Kč, zprostředkovatelský poplatek 1 nájem)

Prémioví partneři v Havířově

Informace k bytu

Byt volný 06/2024!

Dobrý den, dovoluji si Vám exkluzivně zprostředkovat, nájem bytu v os.vl., velikosti 2+1, s novým zakleným balkonem, na ulici Gogolova 2 v Havířově.

Byt se nachází ve 3.p/4.p, v domě po celkové revitalizaci, dům je zateplen, má plastová okna, nové zasklené balkony, nové stupačky, vchodové dveře, el. zvonky.

Je orientován na dvě světové strany, obývací pokoj s novým zaskleným balkonem a ložnice na jih, kuchyň na sever, vzhledem k tomu má byt nízké enegetické náklady na vytápění.

Byt tvoří 2 prostorné, stejně velké pokoje, předsíň s úložnými prostory (vestavěná skříň), kuchyň s moderní kuchyňskou linkou - vybavení el. varná deska, horkovzdušná trouba, digestoř, myčka, pračka, vestavná lednice s mrazákem, barový pult pod oknem. Koupelna s WC, vana se zástěnou, dlažba, obklady. Nové omítky a výmalba, elektřina v mědi, voda v plastu, vysokozátěžová plovoucí podlaha, interiérové dveře s kvalitním kováním, obložkové zárubně.

Příjemné bydlení v klidném domě, v okolí spousta vzrostlé zeleně, škola,školka, obchody, sportoviště, MHD 2 minuty.

Jelikož od majitele domu nemáme k dispozici energetický štítek náročnosti budovy, zákonná povinnosti nám nařizuje uvádět v inzerci energetickou náročnost budovy třídy G - mimořádně nehospodárná.

Prohlídky kdykoli po dohodě, těším se na setkání s Vámi.

Parametry bytu

Cena
12 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ služby + energie, kauce 24.000,- Kč, zprostředkovatelský poplatek 1 nájem
Aktualizováno
6. 5. 2024
Adresa
Gogolova, Havířov
ID
118/5494
Stavba
Panelová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
54 m2
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
58 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Lodžie

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 8 lidí

Prodejce

Helena  Hrušková

Helena Hrušková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 2+1 v Havířově?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu