Prodej bytu 2+kk, Milovice - Mladá, Slepá, 57 m2

Slepá, Mladá

3 290 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 15 679 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Milovicích

Úklidové služby

Informace k bytu

RK CHIRŠ nabízí exkluzivně k prodeji podkrovní byt s dispozicí 2+kk (cca 57m2) a sklepem (cca 2m2) v nástavbě bytového domu z roku 2018 v Milovicích, část Mladá, ul. Slepá, v klidné lokalitě v blízkosti zeleně a parků.

Nabízený byt je situován ve 3. patře domu bez výtahu. Jeho dispozici tvoří předsíň s prostorem pro vestavnou šatní skříň, chodba, obývací pokoj s kuchyňským koutem, samostatná ložnice a dále koupelna se sprchovým koutem a s WC. Celková podlahová plocha bytu zaujímá cca 57m2.
K bytu dále náleží sklep o celkové ploše cca 2m2.

V obytných místnostech je položena plovoucí podlaha a v koupelně dlažba. V bytě jsou umístěna kvalitní střešní okna značky Vekra. Orientace bytu je na východní a jižní stranu. V bytě je vestavěná kuchyňská linka na míru.

Vytápění bytu je zajištěno z centrální kotelny v domě, centrálně je též řešena dodávka teplé vody.

Bytový dům je umístěn v rámci komplexu bytových domů, jedná se tak o velmi příjemné bydlení v klidném místě s charakterem novostaveb.

Součástí prodeje je i vlastní soukromé venkovní parkovací stání.

Město Milovice nabízí kompletní občanskou vybavenost. K dispozici jsou zde mateřské i základní školy, zdravotnické zařízení, nákupní centrum i drobní podnikatelé, sportoviště, dětská hřiště, restaurace i kavárny.

Byt se nachází v klidném prostředí v blízkosti parku, zároveň nedaleko centra Milovic.
Spojení do Prahy je jak vlakové, tak autobusové a bezproblémové a rychlé též po dálnici D10 (na okraj Prahy, max. 25 min).

Doporučujeme prohlídku! Volné ihned!

PENB třída C

Uvedené informace mají pouze informativní charakter a mohou se v průběhu inzerce změnit, nezavazují realitní kancelář ani prodávajícího k uzavření jakýchkoliv smluv a nemají předsmluvní charakter. Prodávající si vyhrazuje právo vybrat zájemce na základě jím zvolených kritérií. Najdete nás od pondělí do pátku od 10:00 do 18:00 na pobočce CHIRŠ Bělohorská 85 na Břevnově.

Parametry bytu

Cena
3 290 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
20. 4. 2024
Adresa
Slepá, Mladá
ID
VK3474823
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
57 m2
Patro
4. z 4
Typ objektu
Patrový
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
57 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Topení
Ústřední plynové
Doprava
Vlak, Dálnice, Autobus
Sklep
Bezbarierový přístup
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 11 lidí

Prodejce

Ing. Pavlína Rejtharová

Ing. Pavlína Rejtharová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+kk v Milovicích (okr. Nymburk)?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu