Prodej chaty, Ostrov, 220 m2 (ID: 3491552)

Malšín - Ostrov, okres Český Krumlov

6 700 000 Kč HYPOTÉKA od 31 930 Kč /za měsíc

(včetně provize RK)

Prémioví partneři v Ostrově

Úklidové služby

Informace k domu

Prodej chalupy v obci Malšín - Ostrov

Nabízíme k prodeji pěknou útulnou šumavskou chalupu s veškerým vybavením. Nachází se v kouzelném prostředí Šumavy v klidné vesničce Malšín - Ostrov, nedaleko Lipenské přehrady (10 km Frymburk) a lyžařského areálu Kramolín.
Chaloupka je po rekonstrukci v roce 2021 a je ihned k užívání, k rekreaci nebo pronájmu (byla pronajímána každou sezónu přes ubytovací portál Booking s hodnocením 9,7 bodu, tj. naprosto výjimečné). Případně je možné chalupu užívat i k trvalému bydlení, má číslo popisné a je k trvalému užívání vybavena. U domu je prostorná terasa s krásným výhledem do údolí.
V přízemí vstupní chodba, kompletně vybavená kuchyně se spižírnou (kuchyňská linka se sklokeramickou varnou deskou, myčkou nádobí, horkovzdušnou troubou, mikrovlnnou troubou, s lednicí), obývací pokoj s krbovými kamny na dřevo a rozkládacím gaučem, koupelna se sprchovým koutem a WC, 1 další pokoj za obývacím pokojem. Pod schodištěm přípojka na pračku.
V patře jsou 2 ložnice se samostatným vstupem, v každé velká pohodlná dvoulůžková postel. Další pokoj je možné vybudovat v půdním prostoru. K chalupě patří garáž s automatickými vraty a skladem nebo dílnou. Dům je vybaven dálkově ovládaným elektrickým kotlem a rozvodem topení do všech místností.
Skvělá příležitost koupě udržované chaloupky s překrásným rozhledem do otevřené krajiny. Ideální rekreační nemovitost pro zájemce, kteří preferují klidné místo bez rušivých elementů, ležící v klasické šumavské vísce a chtějí si užít chalupaření ihned. Vše je připraveno k okamžitému nastěhování.
Voda: vlastní vrtaná studna, možnost napojení na obecní vodovod, přípojka v dosahu domu
Kanalizace: svedena do septiku
Vytápění: kombinovaný elektrický kotel s bojlerem 120 l a s dálkovou regulací přes internetovou aplikaci.
V případě zájmu nás prosím kontaktujte.

Parametry domu

Cena
6 700 000 Kč Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize RK
Aktualizováno
2. 5. 2024
Adresa
Malšín - Ostrov, okres Český Krumlov
ID
4834
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
220 m2
Vybaveno
Ano
Druh objektu
Samostatný
Plocha budovy
140 m2
Plocha nemovitosti
470 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo fondrealit.cz, s.r.o.

fondrealit.cz, s.r.o.

Rybná 669/4, Praha, Staré Město

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 6 lidí

Prodejce

Petra Chmelařová

Petra Chmelařová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chat v Ostrově (okr. Český Krumlov)?


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu