Prodej bytu 3+1, Ústí nad Labem, Šrámkova, 73 m2 (ID: 3491912)

Šrámkova, Ústí nad Labem - Severní Terasa

2 390 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 11 390 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Ústí nad Labem

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k bytu

V exkluzivním zastoupení nabízíme k prodeji byt 3+1+L v osobním vlastnictví, v žádané lokalitě sídliště Dobětice na Severní Terase v Ústí nad Labem, ulice Šrámkova 3215.

Nemovitost se nachází v přízemí domu a je tak vhodná i pro zájemce o bezbariérové bydlení. Byt je v původním stavu, průběžně udržovaný a může tak být zajímavý pro rodinu, která si byt upraví dle vlastních představ. V případě zájmu naše společnost provede rekonstrukci.

Byt je aktuálně obsazen nájemníkem, který je srozuměn s prodejem. V případě zájmu investora, by rád pokračoval v nájemním vztahu, ale počítá i s variantou, že byt bude chtít užívat i sám nový majitel. Z tohoto důvodu je do doby prodeje nájemní smlouva prodlužována po 2 měsících.

Podlahová plocha bytu je 73m2, jádro je původní. SVJ naplánovalo v následujícím období výměnu balkonových zábradlí s možností jejich zasklení. K bytu náleží sklepní kóje. V domě je k dispozici vysokorychlostní internet o rychlosti 1GB a v nejbližším okolí je možné pronajmout si vyhrazené parkovací stání.

V okolí nalezneme mateřskou i základní školu, dětské hřiště, zastávku MHD, obchody, poštu, lékárnu, restaurace a další služby a vyžití. Spousta zeleně, výhledů a míst k relaxaci, je to, co tuto lokalitu dělá pro zájemce velmi atraktivní.

Zaujal vás tento byt? Pro domluvení prohlídky mě kontaktujte. Těším se na setkání ❤️

Parametry bytu

Cena
2 390 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
29. 4. 2024
Adresa
Šrámkova, Ústí nad Labem - Severní Terasa
ID
231128011
Stavba
Panelová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
78 m2
Lokalita objektu
Sídliště
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
73 m2
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná
Lodžie

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 56 lidí

Prodejce

Radek Vavřina

Radek Vavřina

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+1 v Ústí nad Labem?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu