Prodej rodinného domu, Chodová Planá, Pohraniční stráže, 140 m2

Pohraniční stráže, Chodová Planá

5 550 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 26 450 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Chodové Plané

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Informace k domu

Toužíte po vesnickém klidu a tiché přírodě? Mít dům v blízkosti rybníka, být obklopeni vzrostlou zahradou a tichem? Tento samostatně stojící cihlový RD v naší exkluzivní nabídce vám to může splnit.

Nabízený RD je svou dispozicí ideální i jako dvougenerační, jsou zde 2 samostatná patra s dostatkem soukromí pro každou rodinu. Celková podlahová plocha je okolo 140 m2 s tím, že dům nabízí další rozsáhlou plochu více jak 150 m2 stodoly, kde je možné vybudovat navazující zázemí k domu, nebo využít prostor pro podnikání, malou výrobu, sklad atd. Kolem RD je okrasná zahrada o rozloze kolem 500 m2, která je v majetku obce, ta ji majitelům dlouhodobě pronajímá za 370 Kč ročně. Dům stojí u okraje místního rybníka, který dotváří toto unikátní malebné bydlení a slouží jako vodní nádrž pro obec.

RD má jedno nadzemní podlaží a obytné podkroví. Hlavní vstup do domu je ze strany terasy. Po zdolání několika schodů se dostanete do horního patra, které je po rekonstrukci. Prostorný obývací pokoj s možností lůžka za stěnou, kuchyně s jídelní částí a oknem do zahrady, ložnice s přiznanými trámy. Horní patro je vzdušné, s dostatkem světla a je připravené k okamžitému bydlení.

Spodní patro na svou rekonstrukci čeká, ale i zde je již velká práce hotová. Dispozičně nabízí prostor pro další 2 pokoje a kuchyni. Kuchyně je již osázena vodovodními trubkami v plastu, je zde prostorný obývací pokoj s francouzským oknem přímo do zahrady a další malý pokoj. Ve spodním patře je koupelna, která čeká na svou rekonstrukci. Odtud vedou dveře do spodní kotelny pod domem. Vytápění domu je ústřední teplovodní s kotlem na tuhá paliva, ohřev TUV pomocí kombinovaného bojleru, pokoje jsou osázené topením. Střecha domu je původní, dům je zateplený, omítka domu hrubá připravená na nátěr, obklad soklu lomovým kamenem.

Dům má plastová okna, nové vstupní dveře. Jedna boční stěna domu má již novou omítku, zbytek čeká na dodělání novým majitelem, jako celé spodní patro domu. Z inženýrských sítí dům disponuje elektřinou, voda je řešena studní na zahradě, odpad je řešen septikem. K domu vede obecní příjezdová komunikace. Nová stavební dokumentace a PENB štítek je aktuálně ve výrobě, uvádíme třídu G, vše bude dodáno k prodeji.

V přední části domu se nachází rozlehlá okrasná zahrada, terasa s posezením, které nabízí využití od prvního jarního sluníčka při grilování a setkávání se s přáteli. Výhled z terasy je přímo na udržovanou okrasnou zahradu a na unikátní přilehlý rybník. Zahrada je v mírně svažitém pozemku a poskytuje dostatek nerušeného soukromí.

Chodová Planá žije kulturním i sportovním vyžitím. Najdete zde MŠ, ZŠ, obchody, poštu, zdravotnické zařízení, restaurace, hotel a mnoho dalšího k praktickému životu. Milovníci přírody si přijdou na své díky okolním lesům, procházkám v tiché přírodě, spoustě cyklostezek a dalších krás místního regionu. Do Plané je to 4 km, do Mariánských Lázní 10 km a do Tachova cca 14 km. Pokud vás tento RD zaujal, těším se na viděnou při prohlídce.

Parametry domu

Cena
5 550 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
12. 4. 2024
Adresa
Pohraniční stráže, Chodová Planá
ID
9751
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
140 m2
Patro
1.
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
187 m2
Plocha nemovitosti
218 m2
Plocha zahrady
500 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V, 400V
Odpad
Septik, Jímka
Topení
Lokální tuhá paliva
Komunikace
Zpevněná
Doprava
Silnice, Autobus
Voda
Studna
Garáž
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 3 lidí

Prodejce

Mgr. Vlasta Marklová

Mgr. Vlasta Marklová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Chodové Plané?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu