Prodej rodinného domu, Blansko, 250 m2 (ID: 3492885)

Blansko

10 950 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 52 184 Kč /za měsíc

(Cena je k jednání)

Prémioví partneři v Blansku

Informace k domu

Pokud se chcete stát majitelem výjimečné nemovitosti v atraktivní lokalitě Blanska, která spojuje bydlení a podnikání pod jednou střechou, přijděte se podívat.

Nabízíme k prodeji patrový řadový rodinný dům se zahradou, prostorným a vzdušným mezonetovým bytem 6+kk, která je perfektně oddělena od prostor pro vaše podnikatelské plány v podobě zaběhnuté kavárny.

Byt:
V nižším patře se nachází pohodlná ložnice, prostorný obývací pokoj s krbem a kuchyně s jídelnou. Nová kuchyňská linka s moderním vybavením a výhledem do zahrady potěší každého kuchaře při vaření. Z navazující jídelny, určené pro společné stolování, je přímý přístup na terasu do klidné zahrady, která je jako stvořená pro odpočinek a relaxaci.

Podnikání:
v přízemí se nachází plně funkční kavárna s dobrým jménem a stálou klientelou. Nabízí několik stolků pro hosty, herní koutek pro děti, dvě WC a vybavení pro prodej chlazených pochutin včetně kvalitního stroje na zmrzlinu. Kavárna, s vlastním vstupem z ulice, představuje ideální místo pro setkávání.

Nebytové prostory aktuálně využívané jako kavárna nabízí možnost přebudování na byt, ordinaci, kanceláře či jiné podnikatelské záměry se samostatným vstupem, což otevírá dveře mnoha příležitostem.

Nemovitost je napojena na obecní vodovod, plyn, elektřinu, disponuje krbem a studnou. Teplo zajišťuje ústřední topení a krb, což vytváří příjemnou atmosféru a zajišťuje efektivní vytápění. Dům prošel zásadní rekonstrukcí v letech 1991-2004, s další modernizací v roce 2009, včetně výměny oken, částečného rozvodu IS a zateplení střechy.

Na uzavřeném dvorku najdete místo pro děti i zahradničení, což je ideální pro rodiny s dětmi nebo pro ty, kdo hledají klidný prostor pro relaxaci ve městě. Dílna, kterou lze v případě potřeby propojit s prostorem kavárny, nabízí další prostor pro vaše hobby nebo podnikatelské aktivity.

Tato nemovitost je skvělou investicí pro ty, kteří hledají kombinaci pohodlného bydlení a možnosti podnikání na výborné adrese v Blansku. Nabízená cena odráží nejen kvalitu a polohu nemovitosti, ale také její obrovský potenciál a univerzálnost využití.

Neváhejte nás kontaktovat pro další informace nebo pro domluvení prohlídky a přesvědčte se o jedinečnosti této nabídky na vlastní oči.

Parametry domu

Cena
10 950 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena je k jednání
Aktualizováno
29. 4. 2024
Adresa
Blansko
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
250 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha nemovitosti
384 m2
Třída energetické náročnosti
E - Nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 45 lidí

Prodejce

Iveta Kořínková

Iveta Kořínková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Blansku?

Top nabídky

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu