Prodej rodinného domu, Blansko, 120 m2 (ID: 3480869)

Blansko - Obůrka

6 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 32 883 Kč /za měsíc

(včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu)

Prémioví partneři v Blansku

Informace k domu

Rádi bychom vám představili prostorný, udržovaný dům o dispozici 3+1, na okraji obce Blansko - Obůrka, kde můžete využít klidu a přírody, téměř u lesa.
Tento dům s velkým pěkným pozemkem celkově o velikosti 1 205 m2,(samotná zahrada má 819m2, zastavěná plocha a nádvoří 386m2), zaručuje prostor a soukromí. Samotný dům je v původním, velmi udržovaném stavu, má zastavěnou plochu asi 115 m2, užitná plocha je asi 120 m2.
Z ulice vstoupíte do útulného dvorku, kde je naprosté soukromí, s posezením na lavičce, kde je i kopaná studna, a je na něj z ulice i vjezd. Z dvorku je vstup do domu, který vás uvítá chodbou s oknem, ze které je vstup do kuchyně s kamny na tuhá paliva, za ní spíž, ze které se dostanete do sklepa, kde je umístěn plynový kotel. Dále z kuchyně je vstup do obývacího pokoje a dále z něj do prostorné ložnice. Z chodby jsou zvlášť vstupy na WC a do prádelny, kde je umístěn kotel na ústřední topení- na tuhá paliva. Z prádelny se vstupuje do koupelny a do dvou menších komor. Po schodech z chodby se dostaneme do podkrovní místnosti a je tu i vstup na půdu. Kolem dvorku jsou další budovy jako stodola- mlat, kůlna a prostorná zděná garáž, do které je vjezd přímo z ulice. Z dvorku je vstup do zahrady s druhou studnou, ovocnými stromy a je na ni vjezd z druhé strany.
Dům je z pálených plných cihel, sedlová a pultová střecha. Krov dřevěný, taška pálená, na garáži je střecha rovná plechová. Dům má napojení veřejný vodovod a vodu z vlastní studny, je tu zavedená elektřina, plyn a odpad do veřejné kanalizace.
Dům má obytné místnosti orientované na jižní a východní stranu, jedno okno do ulice a z podkroví hezký výhled na zahradu až na les.
Ten, kdo hledá ticho, třeba i únik z města do klidu přírody, procházky v lese, výlety v okolí, může toto vše na tomto úžasném místě najít. A to nejen na chalupu pro víkendy, ale i na trvalé bydlení, pro rodinu s dětmi, které si mohou užívat čistý vzduch a klid. Přímo v obci je zastávka MHD a také další občanské vybavení jako obchod, restaurace, hřiště, nebo třeba Základní škola v Blansku a Mateřská škola ve vedlejší části v Těchově.
Zveme vás na prohlídku, aby jste se sami mohli přesvědčit o tomto klidném a příjemném místě, kde můžete najít svůj nový domov.

Parametry domu

Cena
6 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
30. 4. 2024
Adresa
Blansko - Obůrka
ID
00247
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
120 m2
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
1205 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 61 lidí

Prodejce

Ondřej Kalvoda

Ondřej Kalvoda

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Blansku?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu