Prodej pozemku pro bydlení, Chaloupky, 1390 m2

Chaloupky

3 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 19 015 Kč /za měsíc

(Konečná cena vč. právního servisu.)

Prémioví partneři v Chaloupkách

Podlahy

Úklidové služby

Informace k pozemku

Vítejte v kouzelné krajině západní části Brd, v obci Chaloupky, kde Vám představuji k prodeji slunný stavební pozemek připravený na svého nového majitele.

Podívejte se na samostatnou stránku pozemku: https://pozemek-chaloupky.cz

INFORMACE A MOŽNOSTI POZEMKU
Pozemek má rozlohu 1 390 m2 a nachází se na severní části obce. Je připravený pro stavbu rodinného domu se zastavitelností 40% s max. 200 m2 (hlavní stavba) a max. 2 NP + podkroví. Pozemek je rovinatý a vede k němu obecní štěrková cesta. Na pozemku stojí chatička, která může sloužit jako útočiště pro Vaše nářadí a stavební materiál.

Dle územního plánu se jedná se o zastavitelnou plochu určenou k bydlení BI- bydlení individuální. Výstavba by měla respektovat převažující charakter okolní zástavby.

Hlavní využití:
• bydlení v rodinných domech

Přípustné využití území, činnosti a stavby:
• rekreace rodinná
• sportovní stavby a zařízení pro obsluhu plochy (např. hřiště na volejbal, dětská hřiště)

Dále je na pozemku možné umístit:
• stavby pro chov drobného hospodářského zvířectva
• kůlny, skleníky, domácí dílnu
• bazény
• oplocení
• zahrady

INŽENÝRSKÉ SÍTĚ
Voda a plyn jsou k dispozici v cestě u pozemku, na pozemku je navíc studna s užitkovou vodou, elektřina je přístupná z již vybudovaného sloupku na hranici pozemku, odpad je nutné řešit zbudováním ČOV.

LOKALITA
Obec Chaloupky se nachází na západní části Brd a je obklopena krásnými a zachovalými lesy. V létě si můžete zpříjemnit horné dny koupáním v blízké Záskalské přehradě, pokud rádi jezdíte na kole je k dispozici cyklostezka a v zimě jsou zde ideální terény pro běžkaře.
Veškerou občanskou vybavenost najdete do 3 min autem v blízkém Komárově s mateřskou a základní školou nebo do 9 minut ve městě Hořovice. Na dálnici jste autem do 15 minut, což se může hodit, pokud potřebujete jezdit směrem na Plzeň/Praha. Místní doprava je zajištěna autobusy.

Pozemek je neoplocený a je přístupný. Pokud Vás zaujal, zavolejte mi, nebo napište.
Pro koupi pozemku Vám zajistím kompletní realitní a právní servis a v případě potřeby i výhodné financování hypotečním úvěrem.

Parametry pozemku

Cena
3 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Konečná cena vč. právního servisu.
Aktualizováno
29. 4. 2024
Adresa
Chaloupky
ID
230069
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
1390 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

TAURUM reality s.r.o.

Americká 1139/1, Plzeň, Jižní Předměstí

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Jana Krohová

Jana Krohová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Chaloupkách?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ pozemku? Podívejte se na jiné kategorie pozemků.


Vybrané články z našeho blogu