Prodej zemědělské půdy, Sázava, 23804 m2 (ID: 3493184)

Sázava

928 356 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 4 424 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Sázavě

Informace k pozemku

Nabízím k prodeji pozemek do výlučného vlastnictví v katastrálním území Sázava u Lanškrouna, okres Ústí nad Orlicí, Pardubický kraj. Pozemek je tak vhodný pro přímé hospodaření nebo jako lukrativní investiční příležitost.

Pozemek je zapsán na LV 399 pod parcelním číslem 2023. Jeho celková rozloha je 23 804 m2 a celou ji tvoří trvalý travní porost.

Půda je komodita, která se nevyrábí a ubývá a proto její cena dlouhodobě roste. Stabilní růst ceny umožňuje zhodnotit vložené finanční prostředky a zároveň zabránit jejich znehodnocení. Investice je svou snadností a nízkou rizikovostí lákavá i pro méně zkušené investory.

Obec Sázava se nachází 2 km východně od města Lanškroun. Protéká jí řeka Moravská Sázava, od které vznikl německý název Zohsee. Město Lanškroun leží v podhůří Orlických hor, na východě Čech nedaleko historické zemské hranice s Moravou. Je zasazen v širokém údolí Moravské Sázavy, rámovaném lesnatou vrchovinou. U města se nachází soustava rybníků, sloužících dnes k rekreaci a sportovnímu vyžití.

Cena je včetně provize. Zahrnuje také zpracování administrativy a návrh kupní smlouvy.

V případě dotazů nebo zájmu o koupi mne neváhejte kontaktovat na níže uvedeném telefonním čísle nebo e-mailu.

Parametry pozemku

Cena
928 356 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
1. 5. 2024
Adresa
Sázava
ID
5687
Plocha nemovitosti
23804 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Veronika Škabroudová

Veronika Škabroudová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje zemědělských půd v Sázavě (okr. Ústí nad Orlicí)?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ pozemku? Podívejte se na jiné kategorie pozemků.


Vybrané články z našeho blogu