Prodej bytu 2+1, Praha - Nusle, Pod pramenem, 48 m2 (ID: 3493412)

Pod pramenem, Praha 4 - Nusle

6 100 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 29 071 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Praze 4

Stěhovací služby

Informace k bytu

Kompletně vybavená bytová jednotka!

SVĚTLÉ 2+1 / CHYTRÁ DOMÁCNOST / PO REKONSTRUKCI / U PARKU JEZERKA / SKLEP !!!

Exkluzivně nabízíme k prodeji světlé 2+1 v jedné z nejoblíbenějších lokalit Prahy 4.

Nemovitost se nachází na rozhraní Nuslí a Michlí v těsné blízkosti parku Jezerka, který je oblíbeným místem pro odpočinek místních obyvatel s altánem, dětským hřištěm, divadlem a místem pro procházky s vašim psím miláčkem. Dominantou parku je taktéž 190 let starý platan, pod kterým se můžete schladit během teplého letního odpoledne.

Byt po významné rekonstrukci o celkové rozloze 49 m² se nachází v prvním zvýšeném nadzemním podlaží rohového domu, v centru společenského a kulturního vyžití, zároveň jen několik kroků od přírody. Byt orientovaný na jih s předzahrádkou nabízí oddělenou ložnici, vstupní halu, šatnu, koupelnu se samostatným wc a sprchovým koutem a velkorysou kuchyni.

Největší přidanou hodnotou tohoto bytu je zabudovaná chytrá domácnost, kterou můžete ovládat i na kilometry daleko od domova. Nastavení ideální teploty 30 minut před příchodem domů již nebude problém, návštěvu zase nezmeškáte díky inteligentnímu zvonku, který vám ihned pošle do telefonu video toho, kdo zvoní a světlo v celém bytě zhasnete jednoduše jedním stiskem i na dálku.

K bytu náleží také samostatně oddělená sklepní místnost o rozloze 2m2, kterou můžete využít k uskladnění dalších sezonních věcí.

Parametry bytu

Cena
6 100 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
30. 4. 2024
Adresa
Pod pramenem, Praha 4 - Nusle
ID
Pod Pramenem 1
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
48 m2
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 21 lidí

Prodejce

Natálie Kuncová

Natálie Kuncová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+1 v Praze 4?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu