Prodej chaty, Zvánovice, Lipová, 56 m2

Lipová, Zvánovice

4 480 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 21 350 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Zvánovicích

Úklidové služby

Informace k domu

V exkluzivním zastoupení majitele nemovitosti si Vám dovolujeme nabídnout prodej zděné chaty s garáží, parkovacím stáním, terasou s posezením a zahradou v obci Zvánovice. Obec se nachází cca 35 km jihovýchodně od centra Prahy, ve Středočeském kraji, okres Praha – východ. Okolí disponuje nádhernou přírodou a spoustou turistických i cyklistických tras. Nově zrekonstruované rybníky vhodné ke koupání i rybaření. V obci je MŠ, ZŠ ve výstavbě, hostinec a obchod se smíšeným zbožím. Působí zde několik spolků, které udržují bohatý kulturně-společenský život. Dopravní spojení obce s okolím zajišťuje PID (linka č. 383 Chocerady - Praha 4 Háje, č. 385 Zvánovice - Opatov, č. 685 Strančice - Černé Voděrady).

Nemovitost se nachází v okrajové části obce, jedná se o původní rekreační zástavbu, situovanou východně od centra obce. Okolí tvoří primárně původní zástavba rekreačních objektů, ale už i stavby s trvalým užíváním. Celkově se jedná o velmi klidnou část, v těsné blízkosti lesa. Přístupová cesta je slepá, užívaná pouze místními obyvateli. Okolí dotváří přilehlé lesní porosty a zahrady sousedních staveb.

Chata je zkolaudovaná s číslem evidenčním, tzn. možné financování hypotékou a trvalého pobytu. Chata o dispozici 3+kk nabízí vstupní chodbu s jídelnou, samostatnou koupelnu (se sprchovým koutem se zástěnou, toaletou, umyvadlem a topným žebříkem), kuchyňský kout, obývací pokoj s krbovými kamny a dvě samostatné neprůchozí ložnice.

Vytápění nemovitosti řešeno krbovými kamny na tuhá paliva (dřevo), ohřev vody bojler 100 l (umístěn v technické místnosti u garáže), rozvody vody do chaty z vlastní studny, odpady řešeny částečně do trativodu (sprcha a umyvadlo) a částečně do jímky (WC). Nemovitost disponuje 3-fáz. elektroměrem (16A) a zásuvkou na 400 V, aktuální měsíční záloha na elektřinu 1.200,- Kč (plné využití cca 8 měsíců v roce). Revize komínu je vyhotovena. Dešťová voda svedena do nádob kolem chaty a využívá se k zalévání zahrady. Svoz komunálního odpadu řešen obcí, společná popelnice, poplatek 1.100,- Kč na r. 2024 je uhrazen. Na začátku chatové oblasti umístěn kontejner pro bio odpad, odvoz zajištěn obcí.

Součástí prodeje je oplocení, vjezd. brána a branka, park. stání před garáží, garáž s technickým zázemím (bojler, pračka a jističe ke studni), studna (vrt 29m, kolaudace r.2006), jímka, dřevník, terasa s pergolou situovaná na jih s markýzou, vodní mlhou a prostorem pro grilování. Dále krásná nově vybudovaná zahrada včetně relaxační zóny v horní části zahrady, sprchy, místem pro trampolínu, ovocný sad: 3 druhy angreštu, bílý a červený rybíz, kanadské borůvky a kompostéru pro pěstování zeleniny.

Stavba pochází cca z r. 1960, cca od r. 2012 kompletní rekonstrukce včetně výměny obvodových stěn na zděné a elektroinstalace, 2019 - 2023 nové zpevněné plochy kolem chaty, nově vybudovaná pergola se zahradou atd.
Kompletní foto https://www.remax-czech.cz/reality/detail/386437/prodej-chaty-chalupy-56-m2-zvanovice

Neváhejte kontaktovat makléřku nemovitosti.

Parametry domu

Cena
4 480 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
29. 4. 2024
Adresa
Lipová, Zvánovice
ID
0253-NP01895
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
56 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
56 m2
Plocha nemovitosti
473 m2
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 4 lidí

Prodejce

Ing. Mgr. Veronika Černá

Ing. Mgr. Veronika Černá

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chat v Zvánovicích?

Top nabídky

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu