Prodej bytu 3+kk, Plzeň, Sojková, 113 m2 (ID: 3493530)

Sojková, Plzeň

4 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 23 781 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Plzni

Finance a pojištění

Finance a pojištění

Pro Západ realitní s.r.o. zakládající člen nezávislé komunity makléřů

Exkluzivní odborník pro region, který Vám rád pomůže vyřešit financování. Neváhejte jej nezávazně poptat a zjistěte možnosti, které jsou aktuálně na trhu. Vše příjemně, s ochotou a plnou odborností.

Vyberte si z dalších služeb v okrese

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Informace k bytu

K prodeji nabízíme moderní byt 3+kk s terasou v nově vybudované plzeňské městské části Nová Valcha na okraji Plzně. Nový komplex rodinných a bytových domů obklopený městskými lesy je ideálním místem pro klidné bydlení v přírodním prostředí, přesto na dosah města. Nadstandardně prostorná bytová jednotka je situována do 3. nadzemního podlaží energeticky velmi úsporné novostavby (třída B). Interiér je členěn na předsíň, ze které se vchází do jednotlivých částí bytu, a to do obývacího pokoje s kuchyňským koutem, dětského pokoje, ložnice, koupelny s toaletou a technické místnosti s druhou toaletou. Terasa je přístupná z obývacího pokoje s kuchyňským koutem. Byt zůstává zařízený kuchyňskou linkou včetně vestavné elektrické trouby, varné desky a digestoře. Pro myčku nádobí je v kuchyňské lince příprava. Plyn v bytě není. Vytápění bytu je ústřední, totéž dodávka teplé vody. Na vše jsou samostatná měřidla. Pro TV přenos je k dispozici společná televizní anténa. Internet přes pevnou síť s rychlostí až 2 Gb/s (připojení optikou) zajišťují poskytovatelé jako je O2, Vodafone, T-Mobile a další. K bytu náleží zděný sklep a k dispozici je také společná kolárna/kočárkovna. Přímo v místě se nachází menší prodejna potravin, dětské hřiště či tělocvična s množstvím zájmových kroužků pro děti i dospělé (kruhový trénink, zumba, pilates, florbal, fotbal apod.). Je zde také dobrá dostupnost MHD (BUS č. 26 a 42) a rychlé napojení na páteřní městské komunikace či dálnici D5. Byt byl dosud obýván jen prvními uživateli (nebyl nikdy podnajímán), je tedy ve výborném stavu. Cena za převod družstevního podílu k bytu včetně provize RK, kompletního právního servisu a advokátní úschovy peněz činí 4.990.000 Kč. Zůstatek anuity ke dni 31.3.2024 je 2.596.926,81 Kč. Anuita se hradí postupně v podobě měsíčních splátek (společně s ostatními provozními náklady). K bytu je možné získat venkovní parkovací stání za cenu 200.000 Kč (převod parkovacího stání není podmínkou). Cenu za převod družstevního podílu k bytu a parkovacímu stání lze financovat hypotékou jen v případě možnosti ručení jinou nemovitostí. Pro bližší informace či domluvení prohlídky volejte na uvedený mobilní telefon.

Pro zjištění rozměrů místností a objektů v prostoru využijte možnost měření ve virtuální prohlídce pomocí ikony pravítka v levém dolním rohu.

Parametry bytu

Cena
4 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
29. 4. 2024
Adresa
Sojková, Plzeň
ID
0771
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
113 m2
Vlastnictví
Družstevní
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Terasa

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Idea Reality s.r.o

náměstí Republiky 133/19, Plzeň, Vnitřní Město

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 17 lidí

Prodejce

Adéla Hoblíková

Adéla Hoblíková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+kk v Plzni?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu