Prodej chaty, Kamenný Přívoz, 45 m2 (ID: 3493535)

Kamenný Přívoz

940 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 4 480 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Kamenném Přívozu

Úklidové služby

Informace k domu

Nabízím k prodeji chatu s terasou a posezením na klidném lesním pozemku nad potokem v osadě Rakousy - Stará stezka, obci Hostěradice.

Chata je smíšené stavební konstrukce na kamenné podezdívce a je průběžně udržovaná se zavedenou elektřinou a užitkovou vodou ze studny. V chatě je příjemná prosklená veranda, obývací pokoj s krbovými kamny a vybavenou kuchyňkou a ložnice se dvěma palandami. Je zde také malá koupelna s WC se zavedenou vodou ze studny.

Před chatou je vydlážděná o dobře osluněná terasa s posezením a venkovním krbem s udírnou. Chata je částečně podsklepená a vedle ní je velká kůlna/dílna s dostatkem úložného prostoru. Chata je přístupná po několika schodech z obecní nezpevněné cesty, která vede pod chatou a kde je možné i parkování. Příjezd k chatě je až do osady Rakousy po asfaltové komunikaci a z Rakous sjedete na nezpevněnou komunikaci a po ca 300 m jízdy jste pod chatou. Po stezce, která vede pod chatou, se dostanete za pár minut až k řece Sázavě. Pozemek pod chatou je obecní a platí se za něj obci roční nájem ve výši 4.632,- Kč.

Rakousy jsou jednou z osad Hostěradic. Hostěradice patří pod obec Kamenný Přívoz, která se nachází na spodním toku Sázavy, čtyři kilometry jižně od města Jílové u Prahy. Vzdálenost na okraj Prahy je 30 km a zvládnete ji za 40 min.

Doporučuji prohlídku všem, kteří hledají klidnou oázu obklopenou zelení s dobrou dostupností autem.

Parametry domu

Cena
940 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
29. 4. 2024
Adresa
Kamenný Přívoz
ID
000228
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
58 m2
Typ objektu
Přízemní
Podlahová plocha
45 m2
Plocha nemovitosti
105 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Pavlína Bolfová

Benediktská 688/6, Praha, Staré Město

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 9 lidí

Prodejce

Pavlína Bolfová

Pavlína Bolfová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chat v Kamenném Přívozu?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu