Prodej rodinného domu, Los Altos, Španělsko, 54 m2 (ID: 3494299)

Los Altos, Španělsko

3 437 330 Kč /za nemovitost
Prémioví partneři

Informace k domu

Objevte dokonalé bydlení, které zvýší váš životní standard - tento fascinující řadový dům s vlastní garáží vám nabízí právě to a ještě mnohem více. Zažijte absolutní klid a pohodu v této idylické oáze, jen pár kroků od moře a veškerých občanských vybaveností. Nemovitost zahrnuje dvě útulné ložnice s velkorysými šatními skříněmi, otevřenou kuchyň a prostorný obývací pokoj s jídelnou, který láká k odpočinku a pobytu. Přívětivá přední terasa vás zve k tomu, abyste si užili místní vánek a den zakončili v této klidné atmosféře. K dispozici je také velkorysá koupelna pro váš komfort. Toto vše se nachází v nádherném rezidenčním komplexu s udržovanými zahradami a osvěžujícím bazénem, který slibuje relaxaci a odpočinek. Splňte si svůj sen a domluvte si ještě dnes prohlídku a nechte se unést touto jedinečnou nabídkou!

Mojenemovitostumore zajišťuje kompletní servis, od vyřízení dokumentace, překladů, právní podpory, převodu energií a následně placení provozních poplatků, až po pronájem včetně transferů z letiště, check-inů a check-outů hostů, úklidu s praním a žehlením ložního prádla, inzerce na Bookingu a zdarma na webu společnosti, správu a pravidelné kontroly nemovitosti, provádíme rekonstrukce dle přání klientů a dovybavení. Děláme všechno, co naši klienti potřebují po převodu vlastnictví.
O správu nemovitosti se staráme od A do Z. Na nás se můžete spolehnout ve všech ohledech.
Koupí náš vztah nekončí ale teprve začíná.
Team MNM

Parametry domu

Cena
3 437 330 Kč /za nemovitost
Aktualizováno
3. 5. 2024
Adresa
Los Altos, Španělsko
ID
F12061
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
54 m2
Typ objektu
Patrový
Podlahová plocha
54 m2
Plocha nemovitosti
26 m2
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Moje nemovitost u moře

Bubenská 122/20, Praha, Holešovice

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu