Prodej bytu 1+kk, Zlín, Tyršovo nábřeží, 52 m2

Tyršovo nábřeží, Zlín

4 160 400 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 19 827 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Zlíně

Informace k bytu

Nabízíme k prodeji byt 1+kk (A2.202) v centru Zlína na adrese Ulice Tyršovo nábřeží. Tato nemovitost je skvělou investiční příležitostí s potenciálem vysoké návratnosti. Byt se nachází ve 2. podlaží novostavby s celkem 4 podlažími.

S celkovou podlahovou plochou 52m² a užitnou plochou 28m² nabízí tento byt kompaktní a přitom prostorné prostředí pro pohodlné bydlení. Vybavení nemovitosti je v rukou nového majitele. Byt disponuje nadstandardními vybavovacími předměty.

Jedním z hlavních lákadel tohoto bytu je jeho výhodná poloha v centru Zlína. Obklopený veškerou občanskou vybaveností a v blízkosti veřejné dopravy nabízí tento byt skvělou dostupnost ke všem potřebným službám. Kromě toho je zde také možnost pronájmu, což představuje další příležitost pro zisk.

Tato nemovitost je již brzy kolaudována, což znamená, že se můžete brzy přestěhovat a začít využívat její potenciál. Kromě toho je k dispozici terasa s předzahrádkou, která poskytuje příjemné venkovní prostředí pro relaxaci a odpočinek.

Součástí této nabídky je také sklep, který poskytuje dostatek úložného prostoru pro vaše věci.

Vzhledem k výše uvedenému potenciálu a výhodám, které tato nemovitost nabízí, je jasnou volbou pro investory hledající návratnost své investice.

V případě zájmu o prohlídku nás neváhejte kontaktovat. Těšíme se na vaši zprávu.

Parametry bytu

Cena
4 160 400 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
17. 4. 2024
Adresa
Tyršovo nábřeží, Zlín
ID
223-NP02600
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
28 m2
Patro
2. z 4
Vybaveno
Ne
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
52 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Výtah

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Mgr. Michal Malaník

Mgr. Michal Malaník

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 1+kk v Zlíně?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu