Pronájem bytu 1+kk, Praha - Kyje, Sicherova, 31 m2 (ID: 3497482)

Sicherova, Praha 9 - Kyje

13 390 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ poplatky)

Prémioví partneři v Praze 9

Stěhovací služby

Informace k bytu

Vzhledem ke zvýšené poptávce o námi nabízené nemovitosti prosíme všechny vážné zájemce, aby nás pro rychlé vyřízení kontaktovali pomocí odpovědního formuláře u inzerátu, nebo e-mailem. V reakci nám prosím uveďte alespoň základní informace (datum nastěhování, domácí mazlíček, zaměstnání, zda jste kuřák, kolik osob bude v bytě bydlet). Následně se vám ozveme a domluvíme se na další postupu a termínu prohlídky.

Nabízíme Vám k pronájmu světlý byt s velkou lodžií a zahrádkou o velikosti 1+kk a rozloze 40m2 + 15m2 zahrada. Byt se nachází v 1. podlaží novostavby v žádané a velmi klidné lokalitě Praha 9 - Kyje, ulice Sicherova. Parkování součástí.

Obývací prostor bytu disponuje prostornou kuchyňskou linkou se spoustou úložného prostoru, která je vybavena elektrickou troubou, digestoří a lednicí s mrazákem. Obývací část bytu je nevybavena a je z ní vstup na větší balkón. Z balkonu poté po schodech na předzahrádku - je zde i vstup přímo do ulice. Koupelna disponuje sprchovým koutem s toaletou. V koupelně se nachází pračka. Chodba bytu je vybavena věšákem s úložným prostorem, který lze využít jako botník.

Tento byt je ideální pro majitele pejsků, či jiných mazlíčků díky své dispozici i lokalitě. Je zde veškerá občanská vybavenost a dobrá dopravní dostupnost. Pár metrů od domu se nachází autobusová zastávka ve spojení na metro B - Rajská Zahrada, nebo Černý Most. Nákupy obstaráte v nákupním centru Černý Most nebo v menších obchodech v okolí. V docházkové vzdálenosti je lesopark Arborka. Tento byt je určený k dlouhodobému pronájmu a je volný od 1.8.2024.

Parametry bytu

Cena
13 390 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ poplatky
Aktualizováno
30. 4. 2024
Adresa
Sicherova, Praha 9 - Kyje
ID
02040
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
31 m2
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Balkon
Lodžie
Terasa

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Flatimi

Plzeňská 3217/16, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Flatimi Nájmy

Flatimi Nájmy

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 1+kk v Praze 9?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu