Prodej pozemku pro bydlení, Chudenín, 1662 m2

Chudenín

1 828 200 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 8 713 Kč /za měsíc

(včetně provize a právního servisu)

Prémioví partneři v Chudeníně

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Informace k pozemku

Máme pro Vás jedinečnou nabídku – stavební pozemek o celkové výměře 1662 m2 v malebné obci Skelná Huť, která láká svým klidem a překrásnou krajinou. Tento pozemek nabízí nejenom prostor pro Vaše budoucí projekty, ale také možnost vytvořit si svůj vlastní útulný koutek v srdci šumavské přírody.

Pokud je pro Vás pozemek příliš velký je geometricky rozdělen na dva stavební pozemky o velikostech 830 m2 a 798 m2, což Vám dává možnost flexibilního plánování a využití prostoru podle Vašich potřeb a představ. S přípojkou elektrické energie již zajištěnou máte základní infrastrukturu k dispozici pro Vaše budoucí stavební plány.

Co se týče zajištění vody, máte na výběr mezi vrtem nebo připojením na obecní vodovod, který je v dostupné vzdálenosti, čímž získáváte možnost přizpůsobit si své potřeby dle Vašich preferencí. Pozemek je mírně svažitý, což přináší nejenom krásný výhled do okolní krajiny, ale také možnost zajímavého a esteticky působivého uspořádání Vašeho budoucího domova.

Nedaleké město Nýrsko poskytuje veškerou občanskou vybavenost, čímž zaručuje pohodlný a komfortní život pro vás a vaši rodinu. Obchody, školy, zdravotní zařízení a další služby jsou dosažitelné v pár minutách jízdy, což přispívá k vaší pohodě a bezstarostnému životnímu stylu.

Nechte se unést krásami přírody a možnostmi, které tento pozemek v obci Skelná Huť nabízí. Staňte se součástí této malebné a poklidné lokalitě a začněte budovat své vlastní sny. Pro více informací či prohlídku nás neváhejte kontaktovat, rádi Vám poskytneme veškeré potřebné informace.

Parametry pozemku

Cena
1 828 200 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize a právního servisu
Aktualizováno
1. 5. 2024
Adresa
Chudenín
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha nemovitosti
1662 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Miloš Toman

Miloš Toman

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Chudeníně?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ pozemku? Podívejte se na jiné kategorie pozemků.


Vybrané články z našeho blogu