Prodej rodinného domu, Příšovice, 360 m2 (ID: 3500406)

Příšovice

6 490 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 30 929 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Příšovicích

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k domu

Dovoluji si Vám nabídnout ke koupi nedokončenou rozestavěnou stavbu dvougeneračního rodinného domu a dále menší rodinný domek, který byl donedávna užívaný, a to v obci v obci Příšovice, vyhledávané lokalitě na okraji Českého ráje s výbornou dostupností do cca 4 km vzdáleného města Turnov.
Rozestavěný dům je o dvou obytných nadzemních podlažích, půdním prostoru a jednom podzemním podlaží dvougeneračního domu, který je součástí pozemku o výměře 1408 m2. Zastavěná plocha o velikosti 168 m2, budoucí užitná je cca 360 m2. Schválený projekt stavby rodinného domu nabízí prostor pro bydlení ve formě 2 bytových jednotek o dispozici 2+1, ale zároveň vzhledem k velikosti možnost změny na 3+1 či 3+kk. V zadní části objektu byla vystavěna prostorná zděná kolna/technická místnost, která se může využít jako sklad, dílna. Nový vlastník si jednoduše zažádá o změnu stavby před jejím dokončením. Nabízí se zde, a to vzhledem k velikosti: bydlení v rodinných domech venkovského rázu, možnost podnikání v cestovním ruchu-možnost ubytování, mít zde služby pro cestovní ruch či drobnou provozovnu bez vlivu na životní prostředí.
Technologie stavby a stavební materiály odpovídají době realizace výstavby. Budova je zděná převážně z cihel a částečně ze škvárobetonových tvárnic. Zdící materiál nedokončené stavby nevykazuje žádné větší viditelné stopy poškození vlivem působení povětrnostních podmínek.
Nosné obvodové i středové zdivo je ve své celé délce přeloženo železnými I profily a trámy. Takto osazené konstrukce dovolují možnost změn dispozičního řešení, aniž by byla narušena statika domu. Elektřina, voda a plyn jsou zavedeny do domu. U domu se nachází tří komorový septik s možností napojení na obecní podtlakovou kanalizaci.
Součástí prodeje je také menší rodinný domek, na který navazuje výše popsaná rozestavěná stavba. Dům se zastavěnou plochou cca 60 m2 je patrový, částečně podsklepený a je napojený na veškeré sítě. Dispozice: veranda, vstupní chodba, kuchyň, obytná místnost, koupelna, WC a vstup do patra, kde jsou 2 místnosti a chodba. Nemovitost je určena k rekonstrukci. Součástí prodeje je rovinatý, udržovaný pozemek.

Pro pohodové bydlení jsou k dispozici kompletní služby občanské vybavenosti: zdravotní středisko, lékárna, pošta, MŠ, ZŠ, restaurace, obchody s potravinami, kulturní akce pořádané obcí a dopravní obslužnost. Výborná dostupnost na dálnici D10 se sjezdy na Liberec a Prahu.
Zvu Vás tímto na prohlídku. Pro více informací a sjednání termínu ohledně prohlídky mě neváhejte kontaktovat.

Parametry domu

Cena
6 490 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
2. 5. 2024
Adresa
Příšovice
ID
2413
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Ve výstavbě
Plocha užitná
360 m2
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
1408 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 4 lidí

Prodejce

Renata Kudělková

Renata Kudělková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Příšovicích?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu