Prodej bytu 4+kk, Brno, Domažlická, 133 m2

Domažlická, Brno

14 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 71 009 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Brně

Informace k bytu

Vkusně zrekonstruovaný prostorný byt s nábytkem na míru, vysokými stropy, velkým zděným sklepem, balkónkem a úchvatnými výhledy do korun stromů se nachází v historickém bytovém domě s výtahem na pěkném místě ve čtvrti Ponava nedaleko parku Lužánky. 

Plocha bytu ve 3. podlaží se skládá z obývacího pokoje, navazující kuchyně s jídelnou, ložnice se šatnou a malým balkónem, druhé ložnice s francouzským oknem a komorou, pokoje-pracovny, koupelny (s vanou, walk-in sprchovým koutem, WC a uzavíratelnou nikou s pračkou a sušičkou), samostatné toalety a vstupní haly. Obývací pokoj je orientovaný na jih, obě ložnice na sever do klidného zeleného vnitrobloku.

Byt vznikl v r. 2016 spojením a rekonstrukcí dvou jednotek. Okna jsou nová dřevěná s trojskly, podlahy dřevěné dubové, vnitřní dveře repliky původních. Veškerý vestavěný nábytek je zakázkově vyráběný truhlářem, kuchyně je plně vybavena. Vstupní halu prosvětluje stěna z mléčného skla, která tvoří zajímavý designový prvek. Vytápění řeší plynový kotel Vaillant. Byt vyniká množstvím zabudovaných úložných prostor, navíc k němu patří 19metrový zděný sklep s bezpečnostními dveřmi. Dům prošel rekonstrukcí v r. 2013–14, výtah je moderní, po čerstvé revitalizaci je společná zahrada s dětskými herními prvky, grilovacím místem a příjemným posezením. Parkování je možné před domem v zóně pro rezidenty.
Poloha domu umožňuje bydlení na klidném místě a současně velmi dobrou dostupnost středu města. Ulice je lemovaná vzrostlým stromořadím, hned u domu parčík s dětským i parkour hřištěm. V okolí sídlí vzdělávací instituce od základních škol přes gymnázium až po univerzity, fungují zde i kavárny, bistra, restaurace a obchody včetně nákupního centra. V blízkosti je tramvajová zastávka s rychlými spoji do centra. 

Podlahová plocha 133,5 m2, balkón 1,3 m2, sklepy 9 a 10 m2.

Parametry bytu

Cena
14 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
3. 5. 2024
Adresa
Domažlická, Brno
ID
104710
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
134 m2
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
133 m2
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná
Balkon

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

SVOBODA & WILLIAMS

Kapucínské náměstí 307/15, Brno-město

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 3 lidí

Prodejce

Tereza Štěrbová

Tereza Štěrbová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 4+kk v Brně?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu