Prodej rodinného domu, Brozany nad Ohří, Kozí, 92 m2

Kozí, Brozany nad Ohří

3 498 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 16 670 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Brozanech nad Ohří

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k domu

Jestli jste se rozhodli, že potřebujete „něco na víkend“, v hezké přírodě a kousek od Prahy, navíc s úvahou o pozdějším trvalém bydlení, mám pro vás dobré řešení.

Nabídla bych vám zděný domek s vlastním pozemkem, tak akorát velký a nenáročný na údržbu, ihned k nastěhování. Dům je napojen na všechny sítě (obecní voda, kanalizace a elektřina). Celková výměra pozemku je 190m2 včetně zastavěné plochy domu 79m2.

Stavení má praktickou dispozici 3kk a přípravu na další obytný pokoj. V přízemí se nachází hlavní obytná místnost (17 m2) s kuchyňskou linkou a krbovými kamny, které slouží jako hlavní zdroj vytápění. Koupelna je společná s toaletou, je zde prostorná rohová vana, na chodbě boiler a místo pro pračku. Spodní část domu je původní, s výškou stropu 2,5 m. Stěny jsou místy silné i 65 cm, a tak obydlí i v letních měsících udržuje příjemné klima. Patro je přístupné po samostatném schodišti a naleznete zde dvě místnosti – průchozí pracovnu 10 m2 a navazující ložnici 19 m2. V patře se započalo s přípravou na další samostatnou obytnou místnost. Dům má u vstupu krytou verandu k uskladnění např. dřeva a také prostornou dílnu (16m2) se samostatným vstupem zvenčí. Podkroví domu je zcela nevyužité a nabízí příležitost k další přestavbě.

Do obce Brozany nad Ohří, kde se nemovitost nachází, přijedete ze severní části Prahy za půl hodinky. Podstatná část cesty v délce 45 km vede po dálnici s krásnými výhledy na horu Říp nebo hrad Házmburk s kulisami Českého středohoří. Od sjezdu z dálnice je to jen 3,5km do cíle. Dům je postaven na kraji obce, v klidné části a má ideální orientaci ke světovým stranám. Ostatně podívejte se do fotogalerie, příroda a klid pomohou odpočinout od ruchu velkoměsta. Na zahradě u domu je také kryté venkovní posezení, kde můžete s přáteli grilovat a také zpevněná plocha pro zaparkovaní vašeho automobilu s vjezdovou bránou.

Na zahradě je kopaná studna, která dnes může sloužit pro užitkovou vodu. Přímo do domu je zavedeno internetové připojení - optický kabel.

Brozany nad Ohří jsou městysem a mají kompletní občanskou vybavenost, tedy je zde několik obchodů, restaurace, pošta, ZŠ i MŠ, praktický lékař, SK Sokol s fotbalovým stadionem, vyhlášená jahodárna Brozany. Dopravu zajišťují pravidelné autobusové linky směrem do Litoměřic, Roudnice nad Labem, Slaného a Prahy.

Pokud máte k nabídce jakékoliv otázky, ráda Vám je zodpovím nebo se můžeme na dům rovnou společně zajet podívat. Těším se na Vás.

Parametry domu

Cena
3 498 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
1. 5. 2024
Adresa
Kozí, Brozany nad Ohří
ID
11847
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
92 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
79 m2
Plocha nemovitosti
190 m2
Plocha zahrady
111 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Plyn
Individuální
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální tuhá paliva
Komunikace
Asfaltová
Voda
Dálkový vodovod, Studna
Převod do OV
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 85 lidí

Prodejce

Ing. Kateřina Pavlů

Ing. Kateřina Pavlů

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Brozanech nad Ohří?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu