Prodej bytu 1+kk, Sluneční pobřeží, Bulharsko, 31 m2 (ID: 3501251)

Sluneční pobřeží, Bulharsko

600 600 Kč /za nemovitost
Prémioví partneři

Informace k bytu

Nabízíme Vám ke koupi vybavený 1+kk, celková plocha činí 31 m2, apartmán je situován ve třetím podlaží ze čtyř pater v komplexu Sunny Day 6 u Slunečního pobřeží, Bulharsko. Dispozice: obývací pokoj s kuchyňským koutem, koupelna s toaletou. Vzdálenost od pláže je 4 km. Apartmán se nachází na klidném místě na okraji Slunečného pobřeží, se snadným přístupem na pláž - 4 km od starobylého městského muzea Nessebar, 25 km od města Burgas, 10 minut chůze od obchodu s potravinami a 10 minut jízdy autem od aquaparku a moderního nákupního centra.
Sunny Day 6 se skládá z 1 400 apartmánů umístěných v uzavřeném komplexu s omezeným přístupem pro vozidla. Má celou řadu zařízení a poskytuje vše, co potřebujete pro naprosto úžasnou dovolenou. Komplex nabízí minibus do letoviska Slunečné pobřeží.; Pro pohodlí majitelů a jejich hostů jezdil z areálu na Slunečné pobřeží autobus. Sunny Day 6 je obrovský komplex se 46 obytnými budovami, který se nachází 4 km od moře, v klidné a tiché oblasti Slunečného pobřeží. V komplexu je 6 bazénů, dětské hřiště, posilovna, SPA, obchod, restaurace, bar, kavárna, 24hodinová ostraha a video dohled, vrátný, zelené plochy a velké parkoviště, areál je vybaven různými, basketbalovými, fotbalovými, tenisovými kurty a mini golfové hřiště. V komplexu je celoroční fyzické a elektronické zabezpečení. Poplatek na údržbu činí 580€ ročně.
My z MOJE NEMOVITOST U MORE Vám nabízíme bezkonkurenční množství kvalitních a ověřených nemovitostí. My vám pomůžeme abyste investovali do správné nemovitosti, dle Vašich požadavků, aby Vaše peníze neztratily na hodnotě. Jsme Bulhaři a Působíme v Bulharsku celoročně. Naše firma Vám umí zajistit koupi, pronájem a celkovou správu nemovitosti a poprodejní služby na Bulharském pobřeží v lokalitách Sveti Vlas, Slunečné pobřeží, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie a další.
O správu nemovitosti se staráme od A do Z. Na nás se můžete spolehnout ve všech ohledech.
Koupí náš vztah nekončí ale teprve začíná.
Team MNM
Obec Tankovo ​​se nachází v jihovýchodním Bulharsku, části obce Nessebar, v regionu Burgas, 4 km severozápadně od střediska Slunečné pobřeží, 8 km severozápadně od historického města Nessebar a 28 km od Burgasu.
Klima je mírné kontinentální, ovlivněné do značné míry Černým mořem, stejně jako proudy vzduchu ze Středozemního moře. Reliéf je většinou plochý a výška se pohybuje mezi 0 a 49 m. Zima je měkká a suchá a léto je horké, ale horský vzduch a mořský vánek osvěžují suché a horké dny a zpříjemňují a chladí noci.
Infrastruktura obce je dobrá a udržovaná, s pohodlným dopravním napojením na osady v této oblasti. Je zde celodenní mateřská škola, škola, komunitní centrum, fotbalový tým jménem Ustrem. Tankovo ​​je zásobováno vodou a elektrifikováno.
Obec je bohatá na přírodní zdroje, což z ní činí velmi atraktivní místo pro odpočinek a investice bulharských a zahraničních občanů - zelené pláně, modrozelená umělá jezera, malé kopce, úchvatný panoramatický výhled na zátoku Slunečného ... (více na našem webu)

Parametry bytu

Cena
600 600 Kč /za nemovitost
Aktualizováno
5. 5. 2024
Adresa
Sluneční pobřeží, Bulharsko
ID
F12222
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
27 m2
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
31 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Moje nemovitost u moře

Bubenská 122/20, Praha, Holešovice

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Angelina Vasileva

Angelina Vasileva

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 1+kk?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu