Pronájem bytu 1+kk, Zlín, Svat. Čecha, 26 m2 (ID: 3502201)

Svat. Čecha, Zlín, Prštné

9 900 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(Měsíční paušální úhrada služeb 2.600,- Kč, v ceně je dodávka tepla, elektřiny, vody, internetového připojení, úklid společných prostor.)

Prémioví partneři v Zlíně

Informace k bytu

Krásný, nový a moderní byt v atraktivní lokalitě ve Zlíně, k dispozici od 15. 6. 2024

Nabízíme Vám pronájem nového apartmánu ve Zlíně Prštném, na ul. Svatopluka Čecha. Moderní a útulný byt je vybavený kuchyňskou linkou s varnou deskou, lednicí, mikrovlnnou troubou, koupelnou se sprchovým koutem a wc. Dále je zařízen nábytkem - postelí s matrací, skříní, komodou, stolem a židlemi.

Parkování je možné na vlastním parkovišti před domem, případně na parkovišti poblíž, k dispozici je rovněž zahrada za domem a kolárna v zahradním domku. V suterénu máte k dispozici prádelnu / sušárnu.

Dům se nachází v žádané lokalitě na Podhoří, která spojuje klidné a příjemné bydlení s dobrou dostupností služeb. Zastávky MHD méně než 100 m, v docházkové vzádlenosti restaurace, pošta, obchod, kavárna. Zároveň pár kroků od domu začíná les a stezky na Tlousou horu s vycházkovou trasou vedoucí od Majáku k Malenovickému hradu.

Nájemné 9.900,- Kč, měsíční paušální úhrada služeb 2.600,- Kč, v ceně je dodávka tepla, elektřiny, vody, internetového připojení a parkování před domem. Celkem 12.500,- Kč.

Pro bližší informace a sjednání prohlídky nás neváhejte kontaktovat.
Majitel si vyhrazuje právo upřednostnit zájemce dle vlastních kritérií. Nájemce hradí vratnou jistotu (kauci) ve výši 14.000,-Kč a provizi RK.

Parametry bytu

Cena
9 900 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
Měsíční paušální úhrada služeb 2.600,- Kč, v ceně je dodávka tepla, elektřiny, vody, internetového připojení, úklid společných prostor.
Aktualizováno
22. 4. 2024
Adresa
Svat. Čecha, Zlín, Prštné
ID
01742
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
26 m2
Patro
1.
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední plynové
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Internet
Doprava
Vlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Dálkový vodovod

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 10 lidí

Prodejce

Radek Motyka

Radek Motyka

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 1+kk v Zlíně?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu