Prodej bytu 3+1, Praha - Staré Město, Kaprova, 108 m2 (ID: 3503081)

Kaprova, Praha 1 - Staré Město

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(Cena zahrnuje byt včetně vybavení, vlastní parkovací místo v garáži, provize a právní služby.)

Prémioví partneři v Praze 1

Stěhovací služby

Informace k bytu

Nabízíme Vám na prodej luxusní byt 3+1 v historickém centru Prahy s jedinečným géniem loci, komfortem moderních materiálů, noblesou, elegancí a nadčasovým stylem s respektem k romantické architektuře i historii místa, pouze pár minut chůze od Staroměstského náměstí, Karlova mostu, Pražského hradu, Rudolfina, Kunsthalle, náměstí Franze Kafky a Miloše Formana.
Jedinečný designový byt v prestižním projektu Three Carp z r.2017 o celkové podlahové ploše 108 m2 se nachází ve čtvrtém patře zrekonstruované rezidence postavené na konci 19.století v neorenesančním stylu na místě zbořeného středověkého města, představuje jedinečnou součást historie Prahy. Ulice Kaprova je pojmenovaná po pražském měšťanovi Pavlovi Kaprovi z Kaprštejna, který dům s domovním znamením tří kaprů zakoupil v 16.století.
Nákladná rekonstrukce rezidence z něj učinila moderní bydlení se zachováním původních ozdobných prvků. V domě je výtah, požární zabezpečení, vytápění a ohřev vody je ústřední.

Dispozice bytu je rozvržena na společenskou část kuchyně propojené s obývacím pokojem s výhledem do ulice a oddělenou soukromou část s šatnou, prostornou ložnicí a druhou ložnicí se vstupem na balkon.

Vstupními dveřmi vcházíme do předsíně, vpravo dvoukřídlé kazetové dveře nás vedou do prostorného obývacího pokoje s pohodlnou sedací soupravou a jídelním stolem, který je centrem bytu. Vlevo se nám otevře pohled do kuchyně se snídaňovým stolem a kuchyňskou linkou na míru z kvalitních materiálů.

Z předsíně s úložní sestavou projdeme podél koupelny se sprchovým koutem, s pračkou a sušičkou a samostatné toalety. Dvoukřídlými dveřmi vejdeme do šatny s vestavěnou skříní. Vpravo vstoupíme do hlavní ložnice zařízené designovým nábytkem a svítidly z ručně foukaného skla. Z ložnice je vstup do druhé koupelny s vanou a toaletou. Z šatny vlevo je druhá ložnice - pracovna vybavena rozkládací pohovkou, ze které je vstup na balkon s výhledem do klidného dvora a střechy Starého Města.

Byt vyniká vysokou kvalitou vybavení a decentně sladěným designem interiéru v příjemných modrošedých tónech. Zdi zdobí krásné tapety, odhlučněná špaletová okna s trojsklem stylové závěsy, stejně tak byla vybrána designová svítidla, nábytek a bytové doplňky.
Dubové parkety, španělské dlažba s komfortním podlahovým vytápěním v koupelnách. Světlá výška místností 3 metry, dvoukřídlé dřevěné kazetové dveře. Kuchyňská linka vybavena vestavěnými spotřebiči prémiových značek.
K dalšímu vybavení patří domácí videotelefon, zabezpečovací zařízení, centrální vytápění s prostorovou regulací.

Bonusem je slunný balkon se zdobeným zábradlím.

Velkým benefitem je vlastní parkovací místo v garáži s automatickým parkovacím systémem, které významně přispívá ke komfortu bydlení v žádaném centru.

Stanice metra je pár kroků od domu, tramvaj za rohem.

Tato prvotřídní lokalita v srdci metropole nabízí veškerou občanskou vybavenost. V pěší dostupnosti nákupní Pařížská ulice, Univerzita Karlova, památky, umění, kavárny, restaurace, wellness...

Parametry bytu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena zahrnuje byt včetně vybavení, vlastní parkovací místo v garáži, provize a právní služby.
Aktualizováno
3. 5. 2024
Adresa
Kaprova, Praha 1 - Staré Město
ID
STMP1KPR23
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
108 m2
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
108 m2
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná
Balkon
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Ing. Eva Hamerníková

Ing. Eva Hamerníková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+1 v Praze 1?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu