Prodej chaty, Praha - Hostivař, 4 m2

Praha

229 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 1 091 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Praze

Stěhovací služby

Informace k domu

Nabízíme Vám k prodeji montovaný zahradní domek a přenechání užívacích práv za odstupné na zahrádku v zahrádkářské kolonii v Praze 10 - Hostivaři, na rohu ulice Kunická a Řepčická.
Přímo na okraji oblíbeného přírodního parku Hostivař se nachází zahrádkářská osada.
Užitná plocha zahrádky je 207 m2 (pruh asi 6 m široky a asi 34 m dlouhý) - nyní je zahrádka osazena ovocnými stromy a keři (třešně, jabloně, blumy, aronie, maliny) a nově je zde zbudovaná menší montovaná stavba k ukládání nářadí či vybavení. Protože v osadě není voda ani elektřina, tak vodu k zalévání lze zachytávat ze střech drobných staveb do sudů. Za užívání zahrádky se platí pronájem 1600,- Kč/rok. Dále se platí účelový poplatek 1000,- Kč/rok, ze kterého se hradí společné výdaje v osadě - např. sekání travnatých cest či údržba společných částí. Celý areál je oplocený a uzamykatelný.
Areál je oplocený a parkování je hned před bránou do areálu. Na místo se dostanete nejen autem, ale díky výborné dostupnosti i MHD. Zastávka autobusu "K Lesoparku" je doslova pár kroků.V dosahu je veškerá občanská vybavenost i potraviny. OC Hostivař je vzdáleno 5 min. autem nebo 15 min. MHD. Krásnou procházkou parkem dojdete pěšky během pouhých 15 min. k vyhledávanému koupališti Hostivař.
Pro další informace či sjednání prohlídky volejte makléře. Do konce dubna 2024 nabízíme prostřednictvím našeho partnera úrokové sazby od 4,89 % p.a. Více informací Vám sdělí náš specialista na prohlídce.

Parametry domu

Cena
229 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
3. 5. 2024
Adresa
Praha
ID
129827
Stavba
Montovaná
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
4 m2
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
4 m2
Plocha nemovitosti
1 m2
Doprava
MHD, Autobus

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 18 lidí

Prodejce

Ing. Michal Dvořák

Ing. Michal Dvořák

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chat v Praze?


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu