Prodej chaty, Modřice, Brněnská, 34 m2

Brněnská, Modřice

2 490 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 11 867 Kč /za měsíc

(cena k jednání)

Prémioví partneři v Modřicích

Informace k domu

Prodej rovinatého pozemek o celkové ploše 1 085 m2, se zděnou chatou o velikosti 1+1, 34m2, v původním stavu v obci Modřice u Brna. Dle územního plánu města Modřice je veden jako plocha rekreačních zahrádek, avšak velké množství pozemků v nejbližším okolí již bylo změněno na způsob využití bydlení v rodinných domech. Jedná se o rovinatý pozemek o celkové ploše 1 085 m2, který slouží jako rekreační zahrada s ovocnými stromy a plochou pro sezónní pěstování zeleniny, prostor je oplocený a uzamykatelný.
Chatka je v původním stavu má jednoho nadzemního a jednoho podzemního podlaží, vodovod 100metrů od pozemku , možno vyvrtat studnu, el. energie je možné připojit nedaleko rozvaděč. Výměra zastavěné plochy je 34m2. Za předpokladu rekonstrukce lze objekt obývat celoročně.
Dostupný pozemek pro zájemce o bydlení v blízkosti Brna v menší stavbě nebo ti kteří si počkají na případnou změnu územního plánu a umožnění stavby rodinných domů. K pozemku je příjezd po asfaltové veřejné silnici s parkování na pozemku. V blízkém dosahu je tramvajová, vlaková a autobusová zastávka, tudíž dostupnost do města Brna je výborná.
V případě jakýchkoliv dotazů a o prohlídky nás neváhejte kontaktovat.

Parametry domu

Cena
2 490 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena k jednání
Aktualizováno
24. 4. 2024
Adresa
Brněnská, Modřice
ID
22187
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
34 m2
Patro
1.
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Řadový
Plocha budovy
34 m2
Podlahová plocha
34 m2
Plocha nemovitosti
1085 m2
Plocha zahrady
1085 m2
Odpad
Septik, Jímka
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 7 lidí

Prodejce

Radka Brožová

Radka Brožová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chat v Modřicích?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu