Prodej bytu 2+1, Tanvald, Okružní, 48 m2 (ID: 3505597)

Okružní, Tanvald

2 800 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 13 344 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Tanvaldě

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k bytu

K prodeji byt umístěný ve 2. N.P. (předposlední podlaží) panelového bytového domu umístěném v obci Tanvald na sídlišti Výšina - ulice Okružní, a to jako vnitřní dům osazený mimo hlavní komunikace sídliště s dobrým celoročním přístupem včetně parkování. Objekt byl postavený koncem šedesátých let jako součást sídliště s dobrou dostupností centra města (MHD) s obchody, autobusovým i vlakovým nádražím se spojením jak do horských středisek Jizerských hor, Krkonoš.

Byt se tak skládá ze vstupní chodby s vestavěnou skříní a napravo je vstup do prostorné koupelny s vanou a WC. Na konci chodby je nalevo vchod do obývacího pokoje s prosklenou lodžií a výhledem do kraje s orientací na jih. Napravo je umístěná kuchyň s jídelnou ve tvaru „L“ a vstup do samostatné ložnice s orientací na sever (v létě ranní i západní sluníčko).
Jedná se o původní byt 2+1, který byl v roce 2010 částečně upraven přestavbou koupelny a následně modernizován v loňském roce. Byt má tak nový rozvod elektřiny, vody, kanalizace i plynu, nové omítky, vinylové podlahy, keramické obklady a dlažby v koupelně včetně zařizovacích předmětů, osazenou novou kuchyňskou linku s vybavením, vestavěné skříně…. .

Objekt domu je čtyřpodlažní s podsklepením se vstupem od obecní komunikace na mezipodestu suterénu a přízemí. Celý bytový dům domu je rovněž po rekonstrukci se zateplením fasády včetně plastových oken v celém domě i vstupních dveří, novými vnitřními rozvody instalací, zateplení střešního pláště….. .

Byt je vhodný k nastěhování bez dalších investic jak k pronájmu tak i k vlastnímu bydlení. Provozní náklady bytu jsou nastavené na cca. 7.000 Kč/měsíčně včetně elektřiny, plynu (vaření), kabelové televize, internetu (zálohy vyšší možnost úpravy) - anuita doplacená.

Parametry bytu

Cena
2 800 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
4. 5. 2024
Adresa
Okružní, Tanvald
Stavba
Panelová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
55 m2
Lokalita objektu
Sídliště
Vlastnictví
Družstevní
Podlahová plocha
48 m2
Lodžie

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Reality Jizerské hory

Krkonošská 604, Tanvald, Šumburk nad Desnou

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 5 lidí

Prodejce

Zdeněk Brezar

Zdeněk Brezar

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+1 v Tanvaldě?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu