Pronájem bytu 2+kk, Praha - Stodůlky, Jeremiášova, 47 m2

Jeremiášova, Praha 5 - Stodůlky

20 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(plus zálohy na služby 3.100 Kč + elektřina, kauce 25.000 Kč)

Prémioví partneři v Praze 5

Stěhovací služby

Informace k bytu

Nabízíme exkluzivně k pronájmu částečně vybavený byt 2+kk o podlahové ploše 47 m2 plus lodžie 5 m2 v 5. patře moderního bytového komplexu Prokopský vrch (2010) na Jeremiášové ulici. Orientace bytu je na severovýchodní stranu. V ceně nájmu je parkovací stání v domě (2 PP).

Byt se skládá z obývacího pokoje (27 m2) s moderní kuchyňskou linkou vybavenou veškerými spotřebiči (sklokeramická varná deska, trouba, myčka, mikrovlnka, velká lednice s mrazákem). Z obývacího pokoje lze vstoupit jak do ložnice (11 m2), tak i na lodžii (5 m2). V obývacím pokoji je jídelní stůl se židlemi, gauč zobrazený na fotografii byl odvezen a není součástí nájmu. V ložnici se nachází manželská postel (180 x 200 cm), šatní skříň a komoda. Další úložné prostory jsou v předsíni, kde je umístěná vestavná skříň. Z předsíně můžeme vejít do koupelny (5 m2) s vanou, WC a pračkou s vrchním plněním.

Dům nabízí svým nájemníkům kompletní residenční služby (ostraha 24/7), v přízemí objektu se nacházejí komerční prostory, obchody a sportovní aktivity, v domě jsou také 4 kočárkárny/kolárny (2x v 2. PP a 1x ve 3 PP). V lokalitě je kompletní občanská vybavenost (OC Galerie Butovice 1,5 km), v blízkosti se nachází přírodní rezervace Prokopské a Dalejské údolí. Lokalita je velmi dobře přístupná z centra města (metro Lužiny 500m, 7 min pěšky), autem velmi dobré spojení na dálnici D5, městský okruh a letiště Václava Havla.

Doporučujeme jako ideální bydlení pro singl osoby a páry páry bez dětí. Preferujeme nekuřáky bez zvířat. Termín nastěhování od 1. 6. 2024, prohlídky možné již nyní.

Prosíme všechny zájemce, aby místo volání napsali na mail rychly@preston.cz tyto informace: 1/ na jaký byt reagujete 2/ kolik osob by v bytě bydlelo + krátké představení 3/ od kdy byste chtěli bydlet a na jak dlouho 4/ pokud jste cizinec – jak dlouho již žijete v Praze. Vzhledem k velkému zájmu o pronájmy bohužel nemůžeme z důvodu kapacity poptávky vyřizovat telefonicky, děkujeme za pochopení.

Parametry bytu

Cena
20 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
plus zálohy na služby 3.100 Kč + elektřina, kauce 25.000 Kč
Aktualizováno
4. 5. 2024
Adresa
Jeremiášova, Praha 5 - Stodůlky
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
52 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
47 m2
Lodžie

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Preston reality s.r.o.

Antala Staška 1859/34, Praha, Krč

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Ing. Kamil Rychlý

Ing. Kamil Rychlý

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 2+kk v Praze 5?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu