Prodej rodinného domu, Dobrovíz, Čs. armády, 151 m2

Čs. armády, Dobrovíz

15 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 76 204 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Dobrovízi

Úklidové služby

Informace k domu

Vítejte v Dobrovízi! V obci vzdálené pouhých 16 km od centra Prahy, kde najdete perfektní rovnováhu mezi klidem venkova a dostupností všech moderních vymožeností naší metropole.

Aktuálně nabízíme k prodeji prostorný rodinný dům 6+1 s nádherně udržovanou zahradou a vlastním bazénem.

Dům je dvojpodlažní a disponuje užitnou plochou celkem 151 m2. V původním kompletně zrekonstruovaném prvním nadzemním podlaží najdete prostorný obývací pokoj, prakticky oddělenou kuchyň s jídelnou, ložnici, dva samostatné pokoje, koupelnu s vanou a WC a samostatnou toaletu. Ve zcela nově přistavěném patře (2019) se nachází další dva samostatné pokoje, šatna, koupelna se sprchovým koutem a WC a nakonec i prostorná půda. Obě koupelny v domě jsou vybaveny podlahovým topením.

Dům je vybaven rekuperací a je kompletně zateplený. Teplo v domě zajišťuje elektrické vytápění a jako doplňkový zdroj je využíván krb. K domu náleží také sklep a garáž. Dále je možné parkovat také na pozemku nebo venku na ulici.

Obrovským benefitem domu je velký pozemek s doslova idylickou a pečlivě udržovanou zahradou, bazénem a romantickým altánem, který přímo láká k příjemnému posezení. Na pozemku se nachází 2 studny, které jsou zdrojem pitné i užitkové vody.

V Dobrovízi a blízkém okolí najdete vše co potřebujete. Obstaráte zde nákup potravin, k dispozici jsou nejrůznější služby nebo lékařská péče, mateřská i základní škola, restaurace, kavárny nebo hřiště pro sportovní vyžití. V okolí Dobrovíze je několik cyklostezek, turistických tras i možností pro trávení volného času v přírodě. Obec je dobře dopravně spojena s Prahou - je zde několik pravidelných autobusových linek nebo je možné využít vlak. Autem se do Prahy dostanete za cca 15-20 minut jízdy autem. Výhodou je také blízkost Letiště Václava Havla, což ocení hlavně milovníci létání.

Dobrovíz je určitě skvělou volbou pro ty, kteří touží po klidném bydlení, ale chtějí snadný přístup do hlavního města s možností využití širokého spektra služeb, pracovních příležitostí nebo kulturního dění. Přijďte se sem osobně podívat, možná právě tady najdete domov, jaký pro svou rodinu hledáte.

MAHOON je připraven Vám vyřídit nejvýhodnější financování nemovitosti a také její následnou správu a pronájem. Umíme připravit komplexní řešení v oblasti financí – pojištění, investice, finanční analýzu a s tím související unikátní životní plán prosperity.

Pro více informací kontaktujte tým MAHOON.

Parametry domu

Cena
15 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
5. 5. 2024
Adresa
Čs. armády, Dobrovíz
ID
0637
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
151 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
1072 m2
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Ing. Jan Blažek

Ing. Jan Blažek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Dobrovízi?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu