Prodej rodinného domu, Nový Bor, B. Egermanna, 159 m2 (ID: 3508149)

B. Egermanna, Nový Bor

5 590 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 26 640 Kč /za měsíc

(včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu)

Prémioví partneři v Novém Boru

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k domu

Máme pro vás jedinečnou nabídku - rodinný dům v centru města Nový Bor, ulice B. Egermanna. Tento dům nejenže nabízí pohodlné bydlení, ale poskytuje také možnost vytvoření ideálního prostoru pro vícegenerační život.

Dům je rozdělen do dvou samostatných bytů, které nejsou vymezeny. Nabízí se tak možnost pro investory byty pronajímat. V přízemí se nachází byt 2+1 o výměře 82,70 m2 a v patře byt se stejnou dispozicí, ale s plochou 75,32 m2. Oba byty jsou vybaveny kuchyňskou linkou a plnohodnotnými koupelnami a jsou tak připraveny k okamžitému nastěhování. Jejich dominancí jsou přiznané trámy. Půda nabízí dostatek místa pro uložení věcí, či vybudování jiného záměru.

Nové moderní tepelné čerpadlo voda vzduch zajišťuje efektivní vytápění a ohřev vody celého domu. Dům prošel v posledních letech rekonstrukcí, která zahrnovala obnovu rozvodů elektřiny, topení, podlah a stropů.
Dům je napojen na vodovodní řad a odpady jsou svedeny do kanalizace.

K domu patří rovinatá zahrádka s pergolou, garáž a kůlna, kterou lze využít jako dílnu. Parkování je možné na pozemku nebo ve zmíněné garáži. Prostorný pískovcoví sklep o výměře 33,95 m2 nabízí možnost vytvoření například vinného sklípku nebo jiného zajímavého účelu.

Lokalita je výjimečná díky své blízkosti ke všem občanským vybavenostem, obchodům, restauracím a školám. Ideální volba pro ty, kteří chtějí žít v srdci města.

S financováním nemovitosti vám rádi pomůžeme prostřednictvím našeho servisu.
Pro více informací a domluvení prohlídky nás neváhejte kontaktovat.

Parametry domu

Cena
5 590 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
11. 5. 2024
Adresa
B. Egermanna, Nový Bor
ID
00659
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
159 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha nemovitosti
389 m2
Třída energetické náročnosti
E - Nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

S&L a partners

Generála Svobody 25/108, Liberec

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 8 lidí

Prodejce

Robin Hejl

Robin Hejl

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Novém Boru?

Top nabídky

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu