Prodej bytu 3+kk, Bulharsko, 76 m2 (ID: 3508937)

Bulharsko

2 031 550 Kč /za nemovitost
Prémioví partneři

Informace k bytu

Nabízíme apartmán o rozloze 3+kk, o velikosti 76m2, situován ve čtvrté podlaží ze šesti pater v komplexu Diamond Bay na Slunečním pobřeží. Dispozice apartmánu je předsíň, obývací pokoj s kuchyňským koutem, dvě ložnice, koupelna s toaletou a prostorná terasa. Byt v krásné oblasti Slunečného pobřeží v blízkosti parku a pláže, pláž je vzdálena 300 metrů. V blízkosti komplexu jsou obchody a restaurace a veškerá občanská vybavenost a zábava.
V komplexu jsou majitelům k dispozici: bazén, relaxační zóna, dětské hřiště, 24h ochrana, parkoviště. Cena je včetně nábytku a vybavení. Areál je otevřen celoročně. Skvělá investice!
Poplatek na údržbu činí 7€/m2 ročně
Vážení klienti, s ohledem na momentální situaci provádíme prohlídky on-line formou živého vysílání. Celý proces převodu vlastnictví dokážeme zajistit a zabezpečit na dálku a bez zbytečného cestování. Vysněný apartmán u moře si můžete koupit z pohodlí domova a pravě teď za velmi přijatelnou cenu. Pro naše klienty zařizujeme pronájem a správa nemovitostí po celém Bulharském pobřeží.
Sluneční pobřeží je největším hotelovým letoviskem v Bulharsku, je dlouhé několik kilometrů a leží 30 km severně od Burgasu. Dobré klimatické podmínky celé této oblasti, nádherná, 8 km dlouhá písčitá pláž s postupným sestupem do moře a blízkost historického Nesebru činí ze Slunečného Pobřeží jedno z nejvyhledávanějších míst bulharského Černomoří. Dopravu v letovisku zajišťují minivláčky a spojení s okolními městy pravidelná autobusová doprava.
Slunečné Pobřeží je ideální místo pro strávení příjemné rodinné dovolené se spoustou lákadel pro děti. Na své si přijdou i mladí lidé, pro něž je tu řada možností zábavy.
Letovisko má živou pobřežní promenádu vedoucí po celé délce pláže skoro až k Nesebru. Je lemována množstvím kaváren, stánků a útulných restaurací. Během letní sezóny se zde koná mnoho festivalů, koncertů a jiných kulturních událostí. Velmi populární jsou také procházky po nádherně osvětlených kolonádách. V posledních letech prodělala většina hotelů zásadní modernizaci a v ničem si nezadá s hotely v leckterém vyhlášeném turistickém letovisku ve Středomoří.
Hlavním lákadlem letoviska je však pláž - osm kilometrů jemného světlého písku. Přístup do vody je hodně pozvolný, vhodný pro neplavce i malé děti, které se zde mohou bezpečně věnovat svým hrátkám.
Za zmínku určitě stojí i místní aquapark Action, který je určen všem generacím. Najdete zde mnoho skluzavek, toboganů, bazénů, vířivek, dětských bazénů, kaváren, restaurací, pizzerií, cukráren, barů u bazénů a mnoho dalších atrakcí.

Parametry bytu

Cena
2 031 550 Kč /za nemovitost
Aktualizováno
14. 5. 2024
Adresa
Bulharsko
ID
F12319
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
66 m2
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
76 m2
Terasa

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Moje nemovitost u moře

Bubenská 122/20, Praha, Holešovice

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Angelina Vasileva

Angelina Vasileva

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+kk?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu