Prodej rodinného domu, Jemnice, Na Podolí, 456 m2

Na Podolí, Jemnice

8 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 42 844 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Jemnici

Informace k domu

Unikátní podnikatelská příležitost v Jemnici!
Nabízíme k prodeji jedinečný objekt, který spojuje pohodlné bydlení s prosperujícím podnikáním v oblasti pohostinství. Tento dům se nachází v centru Podolí, část obce Jemnice a představuje restauraci s bohatou tradicí, která dlouhodobě generuje nadstandardní zisky a je srdcem této lokality.

Restaurace s tradicí:
Restaurace má úspěšnou historii s dlouholetou tradicí, která zahrnuje spolupráci s místními organizacemi na pořádání různorodých akcí, jako jsou večírky, plesy, svatební i smuteční hostiny. Je kompletně zařízená, možnost okamžitého provozu a nabízí možnost předání kontaktů na místní organizace. Má kapacitu pro 130 hostů v interiéru a v letních měsících na zahrádce pro dalších 60 hostů. Má oddělené vstupy pro salonek a hlavní restauraci, což přispívá k optimalizaci provozu. Kromě toho disponuje funkční zahrádkou, u které je box pro obsluhu a umožňuje provoz zmrzlinového stánku. Sociální zařízení pro hosty je po rekonstrukci, tím se podpořila efektivita a komfort provozu. Dále je k dispozici chladící box a zázemí pro zaměstnance.

Prostorný byt 4+kk s terasou:
Dispozice 4+kk s prostornou terasou o celkové užitné ploše 132m2 pro pohodlné bydlení či možnosti krátkodobého i dlouhodobého pronájmu pro stabilní příjmy.

Součástí nemovitosti je i budova, která nabízí možnost uskladnění sezónního nábytku restaurace, dále se v této budově nachází kotelna pro celý objekt.

Tento objekt představuje skvělou příležitost pro rodinu hledající kombinaci bydlení a podnikání v atraktivní lokalitě. Nechte se unést potenciálem tohoto majetku a staňte se součástí bohaté historie této restaurace a jejího úspěšného budoucího rozvoje.
Pro více informací nebo domluvení prohlídky nás neváhejte kontaktovat.

Parametry domu

Cena
8 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
10. 5. 2024
Adresa
Na Podolí, Jemnice
ID
144-NP02811
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
456 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Řadový
Plocha budovy
455 m2
Plocha nemovitosti
846 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V, 400V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální plynové, Lokální elektrické
Komunikace
Asfaltová
Voda
Dálkový vodovod, Studna
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo RE/MAX Stars

RE/MAX Stars

Karlovo nám. 15/9, Třebíč, Vnitřní Město

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Bc. Marek Jindra

Bc. Marek Jindra

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Jemnici?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu