Prodej bytu 3+kk, Praha - Michle, Hanusova, 119 m2

Hanusova, Praha, Michle

19 997 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 95 300 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Praze 4

Stěhovací služby

Informace k bytu

Hledáte prostorný byt pro rodinu, kde bude mít každý člen vaší domácnosti své soukromí? Byt v luxusním provedení, který vám nabídne velkorysý obývací pokoj o velikosti téměř 50m2, v těsné blízkosti centra Prahy, v dynamicky se rozvíjející lokalitě?
Pokud jste odpověděli ano, nabízím vám byt v prestižním projektu developera Vivus z roku 2011 v Praze na Pankráci, s dispozicí 3+kk, o celkové ploše bytu 119.88 m2 s balkonem, sklepem a dvěma parkovacími stáními, v třetím nadzemním podlaží bytového domu s výtahem. Ideální volbu pro každého, kdo hledá komfort, styl a pohodlí.
Celému bytu dominuje velkoryse pojatý obývací pokoj o ploše 49.5m2, orientovaný do klidného vnitrobloku, s jídelní částí a plně vybaveným kuchyňským koutem. Na míru vyrobená kuchyně vás nadchne svými moderními spotřebiči značky Siemens, štědrým úložným prostorem a 100% stavem. Obývací pokoj je pak kromě klasických světel vybaven i moderním nepřímým osvětlením s možností nastavení intenzity světla.
Soukromou část bytu odděluje chodba se dvěma vestavěnými skříněmi a komorou, což zaručuje dostatek úložných prostor. Z této chodby je vstupu do hlavní ložnice (17.5m2) s balkonem, která je pro vaše pohodlí vybavena klimatizací. Druhý pokoj o velikosti 17.9m2 je aktuálně prázdný a na přiložených fotografiích můžete vidět vizualizaci této místnosti jako dětského pokoje. Z této chodby se pak dostanete i do koupelny (7.1m2) s vanou a toaletou. Dále je v bytě druhá, samostatná toaleta, vhodná pro návštěvy. V celém bytě jsou v oknech instalovány interiérové žaluzie. K bytu dále náleží sklep o velikosti 1.6m2 a dvě parkovací stání v garážové hale pod domem.
Dům splňuje požadavky na zařazení do energetické třídy C.
Byt se nachází v lokalitě ideální pro rodiny s dětmi i pro aktivní vyžití – v rámci domu je k dispozici dětské hřiště, v okolí je pak řada parků, hřišť pro děti různého věku, škol i sportovišť. V nejbližším okolí je Centrální park Pankrác oblíbený mezi li-line bruslaři a park na Kavčích horách s výhledy na údolí Vltavy. Jen o kousek dál je pak Kunratický a Michelský les, který vybízí k procházkám, ale je oblíbeným místem pro běžce a cyklisty.
V docházkové vzdálenosti od bytu se pak nachází oblíbené nákupní centrum Arkády Pankrác s řadou obchodů a restaurací, obchodní centrum DBK Budějovická s velkou poliklinikou a úřadem městské části Praha 4, pošta i několik business center (BB Centrum Brumlovka i areál mrakodrapů na Pankráci).
Všechny tyto výhody jsou doplněny výbornou dopravní dostupností. Kromě stanice metra C Pankrác nebo Budějovická se zde brzy otevře i nová stanice linky D. Vynikající je i napojení autem na magistrálu a dálniční síť.
Zaujal vás tento jedinečný byt na Pankráci? Jestliže hledáte spojení luxusu, pohodlí a praktičnosti, tento byt je právě pro vás. Zavolejte mi, rád vám poskytnu podrobnější informace, nebo se domluvíme na prohlídce.

Parametry bytu

Cena
19 997 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
1. 5. 2024
Adresa
Hanusova, Praha, Michle
ID
11959
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
119 m2
Patro
3. z 8
Vybaveno
Částečně
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
119 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Elektřina
230V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední dálkové
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Telefon, Internet
Doprava
Silnice, MHD
Voda
Dálkový vodovod
Balkon
Garáž
Sklep
Výtah

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo QARA, s.r.o.

QARA, s.r.o.

Šafaříkova 201/17, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 5 lidí

Prodejce

Ing. Jan Novotný

Ing. Jan Novotný

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+kk v Praze 4?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu