Prodej pozemku pro bydlení, Služovice, 843 m2 (ID: 3512314)

Služovice

2 351 970 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 11 209 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Služovicích

Informace k pozemku

V rámci nového developerského projektu Vám nabízíme k prodeji pozemek číslo 8 v obci Služovice, které jsou od Opavy vzdáleny pouhých 7 kilometrů. Budoucí majitel si v této lokalitě najde vhodné umístění i rozlohu pozemku dle vlastního uvážení.
Pozemek je určený k výstavbě rodinného domu a jeho výměra je 843 m2.
Aktuální prodejní cena je 2.990 Kč/m2. Inzerovaná cena platí pouze za předpokladu splnění termínu výstavby a kolaudace RD do 7 let, tedy vyplacení bonusu ze strany obce Služovice nastane ihned po kolaudaci RD, a to ve výši: 2.990 Kč - 200 Kč = 2.790 Kč/m2.
V současné době jsou pozemky a komunikace již stavebně dokončeny a zkolaudovány. Veškeré sítě, jako je vodovod, dešťová kanalizace, veřejné osvětlení, rozvod NN, plynovod, optický kabel a asfaltové komunikace s chodníky, jsou připraveny pro budoucí výstavbu rodinného domu. Podmínkou je vybudování vlastní DČOV (domovní čistírna odpadních vod) s tím, že povrchové vody ze střech RD a zpevněných ploch budou svedeny do retenčních nádrží a vsakovacích systémů vybudovaných v rámci jednotlivých pozemků.
Předepsaný je i typ RD, a to přízemí + obytné podkroví s max. výškou hřebene 7,0 až 7,5 m. Případné podzemní podlaží smí vystupovat max. 0,8 m nad úroveň terénu.
Obec Služovice je velice pěkné místo jak pro bydlení, tak pro rekreaci, neboť nabízí veškerou občanskou vybavenost, jako je MŠ, ZŠ, nákupní středisko, autobusová doprava, sál pro kulturní akce i kostel.
V případě zájmu se ozvěte co nejdříve, těšíme se na vás.
Vítáme zejména mladé rodiny, jež se stanou poselstvím obce dobudoucna.

Parametry pozemku

Cena
2 351 970 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
16. 5. 2024
Adresa
Služovice
ID
00875
Plocha nemovitosti
843 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

JOLK invest s.r.o.

náměstí Republiky 496/8, Opava, Předměstí

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

PaedDr. Věra VERBÍKOVÁ

PaedDr. Věra VERBÍKOVÁ

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Služovicích?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ pozemku? Podívejte se na jiné kategorie pozemků.


Vybrané články z našeho blogu