Prodej vily, Protaras (Πρωταράς), Kypr, 153 m2 (ID: 3513497)

Protaras (Πρωταράς), Kypr

11 863 200 Kč /za nemovitost
Prémioví partneři

Informace k domu

Hledáte nemovitost na Kypru přímo od developera, a to s garantovaným výnosem 4 až 5% ? Jsme výhradní zástupci tohoto developera a tento projekt můžete získat pouze prostřednictvím nás. Za zprostředkování obchodu nám neplatíte provizi, nakupujete přímo od prodávajícího.

Plánovaný nárust do měsíce z 480 000na 540 000 - klidně ukážeme ceník. jedná se o tzv. podpultovku.

Jedná se o startovací ceny , nárust cen do předání minimálně 50% , jedná se o projekt , vzdálený pouhých 500m od moře, kousek od nejnovější Mariny na Kypru. Předání Prosinec 2025 , fotky jsou z první etapy projektů.

Aktuálně to jsou nejvíc poptávané nemovitosti na pronájem : vily s vlastím bazénem.

Skoro nulové náklady na údržbu, fotovoltaika, solární panely, v ceně je bazén, kuchyň a střešní zahrada.

Přístav projektuje Giorgio Armani, nezmeškejte tuto investiční příležitost.

Nabízíme vám projekt nových vil ve výstavbě v kosmopolitním přímořském letovisku Protaras, které je proslulé svými oceněnými plážemi, jež patří k nejlepším v Evropě. Tento úžasný projekt, který se nachází v oblíbené a rychle se rozvíjející oblasti Pernera a v blízkosti nového přístavu Paralimni, je ztělesněním luxusu pod renomovanou značkou Giovani Homes, největší stavební společností v okrese Famagusta.

Komplex se skládá z 18 honosných vil a představuje vynikající příležitost jak pro investici, tak pro vlastní bydlení. Rezidence se vyznačují čistými, minimálními geometrickými liniemi, osobitým designem a zvýšenou estetikou, která je patrná z přírodních tónů interiérů i exteriérů. Každá vila má vlastní bazén, velký pozemek a zahradu a střešní zahradu s nádherným výhledem na moře. Kryté terasy v přízemí plynule spojují vnitřní a venkovní prostory a vytvářejí příjemné prostředí, kde si můžete po celý rok užívat středomořské klima Kypru.

Protaras; kosmopolitní přímořské letovisko! Protaras, což v překladu znamená "vidět jako první", si své jméno zaslouží tím, že nabízí první východ slunce v Evropě. Tento turistický ráj se nachází na jihovýchodě Kypru a je součástí města Paralimni, kde se hladce snoubí moderní rozvoj s nedotčenou přírodou. Protaras je proslulý svými jedinečnými plážemi a křišťálově čistou vodou a je oblíbenou evropskou destinací.

Pernera; vaše nová čtvrť! Jednou z nejoblíbenějších oblastí Protarasu je Pernera. Vysoce rozvinutá oblast, jejíž výhodou je blízkost centra Protarasu a nejlepších pláží na Kypru. Zároveň nabízí přímý přístup na dálnici vedoucí do ostatních kyperských měst a do Larnaky.

O správu nemovitosti se postaráme od začátku do konce. Můžete na nás spoléhat ve všech ohledech.

Koupí naší nemovitosti nekončíte, ale teprve začínáte. Váš tým MNM.

Parametry domu

Cena
11 863 200 Kč /za nemovitost
Aktualizováno
17. 5. 2024
Adresa
Protaras (Πρωταράς), Kypr
ID
F12325
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Projekt
Plocha užitná
153 m2
Typ objektu
Patrový
Podlahová plocha
153 m2
Plocha nemovitosti
350 m2
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Bc.  Bc. Stoyan Stoyanov DiS.

Bc. Bc. Stoyan Stoyanov DiS.

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje vil?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu