Prodej rodinného domu, Jaroměřice, 260 m2 (ID: 3513516)

Jaroměřice

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(Při rychlém jednání možnost zajímavé ceny.)

Prémioví partneři v Jaroměřicích

Informace k domu

Představujeme Vám samostatně stojící rodinný dům s garáží, zahradou, bazénem a terasou v malebné lokalitě Jaroměřice u Jevíčka.

Tento prostorný dům v klidné lokalitě o dispozici 5+kk a celkové užitné ploše 260 m² nabízí dokonalý domov pro vaši rodinu s možností adaptace pro bydlení dvou generací či rodin za předpokladu obnovení kuchyně v patře a využití dvou samostatných vstupů.

Dům prošel rozsáhlou rekonstrukcí mezi lety 2011 a 2014, přičemž byl kladen důraz na použití kvalitních materiálů, což se odráží na keramických obkladech, podlahách a dveřích. Majitel se rovněž zaměřil na ekonomickou nenáročnost provozu, a tak dům disponuje izolací, okny s trojskly ve spodním patře, topením na plyn a tuhá paliva a ohřevu vody solárními panely s výsledným energetickým štítkem "B", což zaručuje vynikající energetickou úspornost.

V suterénu se nachází sklepy, kotelna, nádrž na vodu a technické zázemí pro bazén. Součástí je také plně automatická úpravna vody zn. Viessmann, plynový kotel zn. Baxi a kotel na tuhá paliva zn. Viadrus.

Přízemní domu tvoří kuchyně spojená s obývacím pokojem a přímým vstupem na krytou terasu, koupelna s rohovou vanou a sprchovým koutem, samostatné WC a technická místnost.

V 1. patře se nacházejí čtyři samostatné pokoje, z nichž jedna (ložnice) disponuje příruční šatnou, dále samostatné WC a koupelna se sprchovým koutem. Na chodbě u schodiště je umístěna obrovská vestavná skříň jako další úložný prostor.

Exteriér nabízí krytý bazén, prostornou garáž o rozměrech cca 11 x 3,5m, přilehlou krytou terasu přístupnou z kuchyně a venkovní zázemí s krbem, což garantuje příjemné chvíle strávené venku.

Dům je situován v klidné části obce Jaroměřice, která je známá svou přírodní krásou a klidným životním prostředím. Přesto se tady nabízí i výborná dostupnost do městské infrastruktury.

Tato nemovitost je ideálním řešením pro každého, kdo hledá prostorný rodinný dům s vysokým standardem bydlení, energetickou účinností a krásným přírodním prostředím.
Za kupní cenu dostanete vysokou kvalitu a unikátní vlastnosti této exkluzivní nabídky. Dům zůstává vybavený a je k dispozici po domluvě.

Nenechte si ujít šanci prohlédnout tento jedinečný domov. Kontaktujte nás a domluvte si prohlídku!

Parametry domu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Při rychlém jednání možnost zajímavé ceny.
Aktualizováno
16. 5. 2024
Adresa
Jaroměřice
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
260 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha nemovitosti
662 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 20 lidí

Prodejce

Iveta Kořínková

Iveta Kořínková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Jaroměřicích?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu