Prodej bytu 3+kk, Mukařov, 54 m2

Mukařov

7 850 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 37 411 Kč /za měsíc

(Vč. provize a právních služeb, dokončený a zkolaudovaný byt)

Prémioví partneři v Mukařově

Úklidové služby

Informace k bytu

PRODEJ ZAHÁJEN - nabízíme luxusní bezbariérový byt 3kk/Z - se zahrádkou, terasou a sklepem (celkem 51 m2 + 14 m2 terasa na zahrádce 50 m2 + 3 m2 sklep) v exkluzivní lokalitě obce Mukařov u Říčan, okres Praha-východ. Tato nemovitost v centru Mukařova je skutečnou a jedinečnou příležitostí pro ty, kteří ocení luxus a komfort ve spojení s kompletní občanskou vybaveností.

Hlavní body nabídky:
- kvalitní, luxusní, exkluzivní novostavba
- dokončený byt se zahrádkou i sklepem, vlastní dekory
- moderní technologie, optický kabel
- nízké náklady na provoz, tepelné čerpadlo, rekuperace
- velké parkoviště s autonabíječkou, uzavřený areál
- kompletní občanská vybavenost
- hned za Prahou, výborné spojení
- široké možnosti volnočasového vyžití

Tato luxusní nemovitost je skutečným pokladem pro náročné kupující. Její kvalita a exkluzivní charakter zaručují, že si zde vytvoříte domov, který vám poskytne vše, co potřebujete pro život v nejvyšších standardech. Bezbariérový vchod je hned z parkoviště.

Cena je uvedena za dokončený a zkolaudovaný byt. Interiér a dekory ve Vašem bytě lze zatím vybrat dle Vašich představ. Nabízený byt 3kk/Z (může být i prostorné 2kk) má vnitřní užitnou plochu 52 m2 + zahrádku s terasou 50 m2 + větší sklep 3m2. Bydlení zde = nízké měsíční náklady.

Sítě kabelové televize a kabelové rozvody jsou samozřejmostí. A pokud se Vám odsud nebude chtít do práce / kanceláře, je možné i připojení internetu optickým kabelem.

Tato nemovitost nabízí řadu dalších výhod a unikátních vlastností. Např. disponuje nízkoenergetickými systémy ve standardu, což zaručuje nízké náklady na provoz. Topení je zajištěno tepelným čerpadlem s moderním podlahovým systémem vytápění a rekuperací.

V konečné ceně jsou i parkovací místa vč. společného - osazeného nabíjecí stanicí pro elektromobily. Vše v uzavřeném areálu bytového domu v absolutním bezpečí. Referenční stavby jsou v okolí.

Obec Mukařov je bohatá na občanskou vybavenost - v blízkosti naleznete školu, školku, zdravotnická zařízení, poštu, supermarkety a kompletní síť obchodů a služeb. To vám zajistí pohodlný a bezproblémový přístup ke všem potřebným službám.

Dopravní dostupnost automobilem: Praha 21 km metro A i C, vlak Říčany 5 km. PID: Autobusová zastávka je jen 100 m u domu, spoje na Prahu jezdí každých 10-30 min. Jedná se o hlavní trasu na Kutnou Horu, BUS jezdí od brzkých ranních hodin do půlnoci včetně nočního spoje.

Okolí nabízí řadu možností pro trávení volného času, v obci jsou hřiště s různým zaměřením. Na protékajícím Jevanském potoku je soustava rybníků. Velmi krásná lokalita nabízí mnoho turistického i cyklistického vyžití vč. koupání i rybaření. V případě zájmu o prohlídku nás neváhejte kontaktovat, představíme Vám nejen byt, ale i obec a její okolí.

Parametry bytu

Cena
7 850 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Vč. provize a právních služeb, dokončený a zkolaudovaný byt
Aktualizováno
4. 5. 2024
Adresa
Mukařov
ID
256-NP00628
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
54 m2
Patro
1. z 2
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Plocha budovy
581 m2
Plocha zahrady
50 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Elektřina
230V, 400V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Jiné, Podlahové
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Telefon, Internet, Kabelové rozvody, Ostatní
Doprava
Silnice, MHD, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Sklep
Terasa
Bezbarierový přístup
Parkování

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo RE/MAX VIP

RE/MAX VIP

Černokostelecká 245, Říčany

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Ing. Filip Kovařík

Ing. Filip Kovařík

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+kk v Mukařově (okr. Praha-východ)?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu