Prodej pozemku pro bydlení, Janov nad Nisou - Hraničná, 1000 m2 (ID: 3514815)

Janov nad Nisou, Hraničná

3 970 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 18 920 Kč /za měsíc

(provizi hradí prodávající)

Prémioví partneři v Janově nad Nisou

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k pozemku

Slunný pozemek v Jizerských horách vhodný k zastavění o výměře dle Vašeho přání

Pozemek vhodný pro trvalé bydlení či rekreaci v úžasném místě Jizerských hor, kousek od Bedřichova. V blízkosti vleků, cyklotras, přehrady, lesů – v krásné přírodě, s příjezdem po silnici s občanskou vybaveností v místě. A v případě potřeby jste za 10 minut z poklidného Janova nad Nisou v centru okresního města Jablonce nad Nisou.

Pozemek je mírně svažitý, výhodou je tedy možné vybudování o jedno podlaží více, a především nádherný výhled a přístup slunce po celý den. V současné době probíhá čištění pozemku od náletů, k předání bude velmi pěkný vyklizený pozemek.

Lze postavit jeden rodinný dům se suterénem, jedním podlažím a obytným podkrovím, se zastavěnou plochou do 220 m2. Možnost napojení na el.energii, vodu, kanalizaci.

Výměra k prodeji záleží na Vašem přání…
Výměra celého pozemku je 13.562 m2.
Výměra plochy k zastavění dle územního plánu je 840 m2.
Zastavitelný pozemek s výměrou 1.000 m2 nabízíme za 3.970.000,- Kč za m2.
Minimální výměra je stanovena na 840 m2, záleží však na Vás, kolik metrů a za jakou cenu si budete přát, zbylou část si prodávající ponechá, vlastní i sousední pozemek.
Rozdělení pozemku a geometrický plán zajistí prodávající po dohodě s vybraným kupujícím. Výběr bude proveden na základě celkové prodejní ceny, kterou kupující nabídne, s přihlédnutím na požadovanou výměru ke koupi.

Více informací Vám ráda sdělím po telefonu, zašlu na požádání, případně Vám vše osobně povím při osobní prohlídce u pozemku. Konzultace případně výběr pro Vás nejvhodnějšího financování v případě zájmu je samozřejmostí.

Přijďte se podívat, zda si toto místo zamilujete jako já. Těším se na Vás.

Parametry pozemku

Cena
3 970 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
provizi hradí prodávající
Aktualizováno
14. 5. 2024
Adresa
Janov nad Nisou, Hraničná
ID
59828
Vlastnictví
Osobní
Plocha nemovitosti
1000 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo Broker Consulting, a.s.

Broker Consulting, a.s.

Jiráskovo náměstí 2684/2, Plzeň, Východní Předměstí

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Nevyhovuje Vám typ pozemku? Podívejte se na jiné kategorie pozemků.


Vybrané články z našeho blogu