Pronájem rodinného domu, Brno, Hrázní, 90 m2 (ID: 3516037)

Hrázní, Brno

38 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(Poplatky se hradí zvlášť. Zálohy na energie 7.000 Kč měsíčně.)

Prémioví partneři v Brně

Informace k domu

Dům v lůně přírody přímo u Brněnské přehrady. Nabízíme k pronájmu zařízený rodinný dům s vířivkou a altánem na velké vzrostlé zahradě, situovaný na krásném zeleném místě v těsné blízkosti vyhledávaného wellness resortu Maximus, nedaleko brněnské zoologické zahrady a golfového resortu Kaskáda. V pěším dosahu se nachází občanská vybavenost a multifunkční sportovní hřiště, autem se lze snadno napojit na dálnici D1. Z domu se otevírají pěkné výhledy na nedaleké přírodní parky Podkomorské lesy a Baba.

V přízemí domu se nachází obývací pokoj s krbem a francouzskými okny s přístupem do zahrady, plně vybavená kuchyň, jídelna / relaxační místnost s francouzskými okny, úložná / technická komora, toaleta a vstupní chodba s úložnými prostory. V horním patře je umístěna otevřená ložnice s en-suite koupelnou (sprchový kout, toaleta), šatnou a krásným výhledem na přehradu. K dispozici je dále domek pro hosty s kuchyňským koutem a koupelnou. 

Panoramatické výhledy, dřevěné podlahy, dlažba, dřevěná okna, vestavěné úložné prostory, elektrický kotel, myčka, alarm, vjezdová brána na dálkové ovládání. Garáž a možnost parkování na pozemku.

Parametry domu

Cena
38 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
Poplatky se hradí zvlášť. Zálohy na energie 7.000 Kč měsíčně.
Aktualizováno
18. 5. 2024
Adresa
Hrázní, Brno
ID
103436
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
150 m2
Typ objektu
Patrový
Podlahová plocha
90 m2
Plocha nemovitosti
1615 m2
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

SVOBODA & WILLIAMS

Kapucínské náměstí 307/15, Brno-město

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 57 lidí

Prodejce

Tereza Štěrbová

Tereza Štěrbová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu rodinných domů v Brně?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu