Prodej ubytování, Jeseník, Kalvodova, 784 m2 (ID: 3521020)

Kalvodova, Jeseník

6 500 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 30 977 Kč /za měsíc

(k jednání, + 1 % provize)

Prémioví partneři v Jeseníku

Informace k nemovitosti

Dům se nachází přímo v překrásné lokalitě hned pod lázněmi Vinzenze Priessnitze s nerušenými výhledy na pohoří Hrubého Jeseníku. Nemovitostech je vlastnictví rodiny(SJM) a neváznou na ni žádná zástavní práva. Budova má vydané stavební povolení na malebný penzion se čtyřmi apartmány, kavárnou, zimní zahradou, parkovacími místy. Jde o neopakovatelné stavební místo, budovu, okolí, klid- je zde již vyhlášena stavební uzávěra. Jedná se o původní lázeňský penzion JUST. Budova není památkově chráněna. Nemovitost je již zcela vyklizena. Je tedy možný okamžitý pracovní nástup finálních řemeslníků. Jsou zhotoveny nové železobetonové stropy. Dům je nadále veden jako rodinný-je možno čerpat mnohé stavební dotace. Dům je napojen na všechny inženýrské sítě. Jedná se o třípodlažní budovu, plus využitelná půda. V přízemí je plánována kavárna. V první podlaží bude 3/4 plochy vyhrazeno pro velký apartmán. Zbylá 1/4 tohoto podlaží bude apartmán rovněž s vlastní kuchyňkou a sociálním zázemím. V druhém nadzemním podlaží budou dva samostatné apartmány s vlastní kuchyní a vlastní oddělenou sociálkou. Konečný rozsah rekonstrukce, její změny a využití budovy je na rozhodnutí nových majitelů. Okolí: nekonečné lesy Hrubého a Nízkého Jeseníku, Kralický Sněžník, Rychlebské hory. V blízkosti je množství sjezdovek a lyžařsko-běžeckých drah. V létě ideální na elektrokola, koloběžky. V okolí jsou vyhledávané: Rejvíz, Ramzová, Praděd, Červenohorské sedlo, Petrovy kameny, Dlouhé stráně, Karlova Studánka, Lesní bar, termály v Losinách, Otmuchowská jezera na Polské straně. A samotné město Jeseník-krásné horské město s bohatou historií, se soukromým pivovarem. Hned nad domem začíná lázeňské městečko "Lázně Jeseník". Tedy procedury, promenády se "zázemím" (hospody, bary, diskotéky kulečníkové herny, venkovní kurty, golf, v zimě kluziště...) a lázeňský život se vším všudy.
Vážným zájemcům o nabízenou nemovitost zašleme na vyžádání podrobnější popis nemovitosti (vizualizace, stavební plány, fotografie).

Parametry nemovitosti

Cena
6 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
k jednání, + 1 % provize
Aktualizováno
15. 5. 2024
Adresa
Kalvodova, Jeseník
ID
RS312157
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
784 m2
Typ objektu
Přízemní
Plocha nemovitosti
784 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Topení
Jiné
Bezbarierový přístup

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Miroslava Kárníková

Miroslava Kárníková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje ubytování v Jeseníku?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ nemovitosti? Podívejte se na jiné kategorie komerčních.


Vybrané články z našeho blogu