Prodej rodinného domu, Český Krumlov - Horní Brána, U Nových domovů, 175 m2

U Nových domovů, Český Krumlov, Horní Brána

Rezervováno
8 490 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 40 461 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Českém Krumlově

Informace k domu

REALDOMUS Vám ve výhradním zastoupení majitele zprostředkuje prodej dvoupodlažního podsklepeného rodinného domu s praktickou dispozicí 6+kk v blízkosti centra Českého Krumlova, který je umístěn v žádané lokalitě městské části Horní Brána.

Samotný dům o zastavěné ploše 100 m2 prošel kompletní rekonstrukcí v roce 2011 a jeho velkým bonusem je zde také přilehlý stavební pozemek praktického rozměru s výměrou 1 153 m2, který nabízí široké využití dle individuálních potřeb nového majitele. Celková výměra pozemku činí 1 253 m2.
Dispozice : (1.PP) opatřeno bočním zahradním vstupem a také vnitřním schodištěm do obytné části. (1.NP). - zádveří, zimní zahrada, obývací prostor propojený s kuchyňskou linkou a koupelna s toaletou. (2.NP) : ložnice, 2 pokoje a toaleta. Užitná plocha domu činí 175 m2. K dispozici venkovní posezení ( 21,53 m2).

Varianty vytápění domu a ohřev vody jsou zde jak plynové, tak i na tuhá paliva. V obývacím prostoru lze využít na "přitopení" krbová kamna. Praktická a prostorná kuchyňská linka s moderními vestavnými spotřebiči. Nemovitost je opatřena kvalitními dřevěnými eurookny s izolačním trojsklem a kvalitní podlahovou krytinou. Koupelna disponuje podlahovým vytápěním.

Pozemek na kterém je nemovitost umístěna, leží ve svažité části na konci slepé ulice a je přístupný z jeho horní i spodní části. V horní části pozemku, je možnost parkování a je zde také dostatečný prostor pro vybudování dalších parkovacích míst. Na pozemku je umístěn starší dřevěný domek pro uskladnění nářadí. Veškeré inženýrské sítě k dispozici.

Nemovitost s moderním interiérem, je ve velmi dobrém technickém stavu a je ihned k nastěhování. Na nabízený rodinný dům navazuje nemovitost, která je funkčně oddělena tak, aby poskytovala dostatek soukromí jak v interiéru domu, tak v jeho okolí. Díky své poloze, nemovitost nabízí ojedinělý výhled na historické centrum, s docházkovou vzdáleností pouhých 10 min.do centra. Vhodné pro rodinné bydlení, tak i k případnému komerčního využití. V blízkosti veškerá občanská a kulturní vybavenost (autobusové nádraží, nemocnice, park, potraviny). Cena k jednání. Bližší informace Vám rád poskytne makléř zakázky. Energetická náročnost ve třídě "G" je uvedena dočasně. Zajistíme financování a právní servis. Velice zajímavá nabídka. Cena k jednání. Osobní prohlídku vřele doporučujeme.

Parametry domu

Stav
Rezervováno
Cena
8 490 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
25. 2. 2024
Adresa
U Nových domovů, Český Krumlov, Horní Brána
ID
0954
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
175 m2
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha budovy
100 m2
Plocha nemovitosti
1253 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Plyn
Individuální
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální plynové, Lokální tuhá paliva
Komunikace
Asfaltová, Zpevněná
Telekomunikace
Internet
Doprava
Vlak, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Sklep
Terasa
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo REALDOMUS s.r.o.

REALDOMUS s.r.o.

Radniční 133/1, České Budějovice

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 402 lidí

Prodejce

Jitka Bláhová

Jitka Bláhová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Českém Krumlově?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu