Prodej bytu 3+kk, Klobouky u Brna, Břízová, 65 m2

Břízová, Klobouky u Brna

5 486 254 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 26 146 Kč /za měsíc

(Cena snížena o 3%.)

Prémioví partneři v Kloboukách u Brna

Informace k bytu

Na jedné straně bytu krásné panorama města, na druhé klid vlastní zahrady a parkování pro vašeho čtyřkolového mazlíka. Dispozice je navržena pro maximální využití prostoru a příjemné fungování celé rodiny. Tak by se dal charakterizovat byt č. 3 v Rezidenci Ruth. Minimálními náklady na provoz. Klidná lokalita kousek nad centrem města. Zaparkujete před zahradou, jste v kontaktu s děním na ní. Sejdete pár schodů a po chodníku se dostanete ke vstupním dveřím, nebo to třeba s nákupem vezmete rovnou do kuchyně přes HS portál. Pokud projdete dále bytem kolem šatny a koupelny do ložnice či dětského pokoje, tak na vás přes velká okna vykoukne pohled na město a jeho během roku měnící se obraz. Tento byt vás bude neustále bavit. Velká šatna, prostorná půda k uložení sezónních věcí. Samostatná toaleta. Zahrada 77 m2 s retenční nádrží 10 m3 pro zalévání. Příprava pro fotovoltaiku, která provozní náklady ještě sníží.
Jsme připraveni Vám pomoci s prodejem Vaší stávající nemovitosti a nastavit bezpečně celý proces nákupu i prodeje. V rezidenci jsou pouze 3 bytové jednotky. Stavba probíhá dle harmonogramu a je připravena na zimu. Termín dokončení se očekává přes prázdniny 2024.
K financování vám můžeme doporučit odborníky, kterým věříme a máme odzkoušené praxí.
Dejte mi vědět a sejdeme na prohlídku, při které si řekneme podrobnosti.

Parametry bytu

Cena
5 486 254 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena snížena o 3%.
Aktualizováno
1. 12. 2023
Adresa
Břízová, Klobouky u Brna
ID
0514
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
65 m2
Patro
2. z 2
Vybaveno
Ne
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
65 m2
Plocha zahrady
77 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Ukazatel energetické náročnosti
69 kWh/m2 za rok
Elektřina
230V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Podlahové
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Internet
Doprava
Silnice, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 29 lidí

Prodejce

Michal Lupač

Michal Lupač

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+kk v Kloboukách u Brna?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu