Prodej rodinného domu, Svratka, Libušina, 140 m2

Libušina, Svratka

3 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 19 015 Kč /za měsíc

(Včetně provize a právních služeb)

Prémioví partneři v Svratce

Informace k domu

Nabízíme Vám v exkluzivním zastoupení ke koupi pěkný rodinný dům 6+kk na vlastním pozemku o výměře 802 m2 se samostatně stojící 2-garáží postavenou vedle domu. Dispozice 4+kk je v přízemí domu, je po rekonstrukci a je určené k bydlení ihned a další 2-3 místnosti jsou v rekonstrukci na půdě, která je přístupná zevnitř po pevném schodišti. Za domem se nachází menší čtvercová zahrada, kde je možné udělat pergolu nebo menší bazén.
Dům v přízemí prošel kompletní rekonstrukcí a je napojen na všechny sítě, obecní kanalizaci, vodovod, plyn a elektřina 220 + 380V je již v mědi. Nová plastová okna s izolačním 2-sklem, v domě se nachází kuchyň vybavená myčkou, horkovzdušnou troubou, digestoří, indukční varnou deskou a lednicí, nová koupelna se sprchovým koutem, 2x splachovací WC, ústřední topení se zplynovacím kotlem na tuhá paliva zn. ATMOS (2 roky) + kondenzační plynový kotel zn. BOSCH (2 roky) a 1.000 litrová nádrž s teplou vodou. Dále jsou v kuchyni ještě samostatná krbová kamna. Nová střecha s krytinou zn. SATJAM udělaná v r. 2023, nové omítky, obklady, voda a odpady jsou již v plastu. Na půdě je započatá rekonstrukce a lze zde vybudovat až 3 další pokoje, jsou zde již vytaženy stoupačky a rozvody topení. Možnost financování hypotékou nebo stavebním spořením, ihned volný k nastěhování. V blízkosti se nachází krásná příroda ČM Vysočiny a pěkná sjezdovka SVRATKA, která je vzdálená pouze 1,5 km od domu. Vřele doporučujeme osobní prohlídku!

Parametry domu

Cena
3 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Včetně provize a právních služeb
Aktualizováno
29. 8. 2023
Adresa
Libušina, Svratka
ID
4782
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
140 m2
Vybaveno
Ano
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Rohový
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha budovy
140 m2
Plocha nemovitosti
802 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V, 400V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední plynové, Ústřední tuhá paliva
Telekomunikace
Telefon, Internet, Kabelové rozvody
Doprava
Vlak, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Garáž
Parkování

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo Reality Vysočina s.r.o.

Reality Vysočina s.r.o.

Beckovského 2045, Havlíčkův Brod

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 36 lidí

Prodejce

Adam Chlubný

Adam Chlubný

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Svratce?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu