Prodej bytu 3+kk, Hradec Králové, K Meteoru, 79 m2 (ID: 3329731)

K Meteoru, Hradec Králové

8 490 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 40 461 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Hradci Králové

Informace k bytu

Nabízíme Vám moderní, prostorný a vzdušný byt 3+kk v nové zástavbě, v klidné části Svobodných Dvorů, na okraji Hradce Králové. Byt se nachází ve třetím podlaží třípodlažní novostavby z roku 2016.
Moderní kuchyně je spojena s obývacím pokojem, odkud se lze pohodlně dostat na větší ze dvou teras, ložnice a druhý pokoj mají společnou menší terasu. Koupelna je vybavená sprchovým koutem a díky velkoformátovým obkladům působí velmi luxusním dojmem. Další výhodou bytu jsou úložné prostory, řešené šatnou přístupnou z chodby i ložnice a vestavnou skříní v menším pokoji. Byt navíc disponuje ještě jednou malou místností, kterou lze užívat jako pracovnu, komoru nebo šatnu. Dalším benefitem je vlastní parkovací stání a sklep. Díky své orientaci nabízí byt dostatek světla po celý den. Slunečné dny a večerní posezení u grilu si tak můžete užít přímo na některé ze dvou velkorysých teras, které bohatě nahradí zahradu.
V blízkém okolí jsou hned dvě školky a základní škola, další občanská vybavenost je nedaleko. MHD je v dosahu pár minut a pro druhé vozidlo je možné dokoupit další parkovací stání.
Pokud Vás láká moderní bydlení v bezpečné a klidné lokalitě s možností častého pobytu venku, neváhejte a domluvte si schůzku na prohlídku, jsem vám plně k dispozici.

Parametry bytu

Cena
8 490 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
16. 4. 2024
Adresa
K Meteoru, Hradec Králové
ID
420230270
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
73 m2
Patro
3. z 3
Vybaveno
Ne
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
79 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední dálkové
Komunikace
Dlážděná
Doprava
Silnice, MHD, Autobus
Terasa

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 163 lidí

Prodejce

Ing. Michal Kučera

Ing. Michal Kučera

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+kk v Hradci Králové?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu