Prodej pozemku pro bydlení, Tatenice, 1237 m2

Tatenice

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Prémioví partneři v Tatenicích

Informace k pozemku

Hledáte pozemek pro výstavbu jednoho, nebo dvou menších domů?

V zastoupení majitele Vám představujeme dva stavební pozemky o velikosti 548 a 689 m2 s celkovou výměrou 1 237 m2 a kladným vyjádřením ke stavebnímu záměru od obecního úřadu. Parcely jsou mírně svažité a v klidné části obce. V současné době se na pozemcích nachází různé druhy dřevin. Dle územního plánu obce se jedná o plochy smíšené obytné – venkovské.

Společně s pozemky je možné také koupit sousední rodinný dům o dispozici 3+1 o celkové užitné ploše 114 m2. Dispozice domu je řešena v jednom nadzemním podlaží a má dvě neprůchozí ložnice, obývací pokoj, samostatnou kuchyň a dvě rozměrné chodby. Jedná se tak o bezbariérové bydlení. Část domu je podsklepena s krásným klenbovým stropem. Dům je umístěn na pozemcích o velikosti 741 m2 jejichž součástí je také garáž s využitelným podkrovím. Nemovitost v nedávné době prošla rekonstrukcí interiérů a v současné době je pronajata spolehlivými nájemci. Jedná se tak o velmi vhodnou investici. Velkou výhodou tohoto domu je instalace dvou druhů vytápění. Jak kotel na tuhá paliva, tak plynový kotel. V případě výpadku dodávky plynu je toto prozíravé řešení. Dům má dva vchody, jeden hlavní a druhý směrem do zahrady, kde lze vybudovat zastřešenou terasu. V případě zájmu Vám o nemovitosti pošleme podrobné informace.

Poloha nemovitostí je v klidné obci Tatenice s dobrou dostupností města Lanškroun a Moravská Třebová.

Těšíme se na Vaše dotazy, proto nás neváhejte kontaktovat pro domluvení prohlídky.

Parametry pozemku

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Aktualizováno
2. 5. 2024
Adresa
Tatenice
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
1237 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo Reality Mikeš s.r.o.

Reality Mikeš s.r.o.

Proseč pod Ještědem 79, Proseč pod Ještědem

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 3 lidí

Prodejce

Stanislav Mikeš

Stanislav Mikeš

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Tatenicích?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ pozemku? Podívejte se na jiné kategorie pozemků.


Vybrané články z našeho blogu