Prodej chaty, Rohozná, 32 m2

Rohozná

1 000 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 4 766 Kč /za měsíc

(včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu)

Prémioví partneři v Rohozné

Informace k domu

Nabízíme vám jedinečnou příležitost ke koupi chaty u rybníka Klechtavec v Rohozné na Vysočině.

Podlažní plocha chaty je 32 m2, rozloha pozemku 386 m2, od chaty k rybníku 2 minuty chůze, ideální místo ke koupání a oddechu ať už u rybníka samotného, či na toulkách v jeho malebném lesnatém okolí. A bonus - kromě rekreace si tu lze dokonce zřídit i trvalý pobyt.

Jde o modelovou chatu Drevony Bratislava z roku 1963 v původním stavu, s izolací a dvojitými okny pro celoroční provoz. Do chaty nezatéká, jako skromné zázemí pro outdoorové aktivity je použitelna i ve stávajícícm stavu, avšak průhyb podlahy, praskliny na komíně i samotných kamenných základech, a především možnost dle územního plánu mít zde chatu výrazně větší, vybízí spíše k radikální rekonstrukci.

Již při výstavbě byl původní model 24 m2 rozšířen o kuchyni 8 m2 zastavěním terasy, dalších 8 m2 má kamenný sklep pod terasou. Celkem vč. sklepa tedy 40 m2. Územní plán však umožňuje rozšířit zastavěnou plochu až na 70 m2 a kromě přízemí vybudovat i obytné podkroví, takže po odpočtu tloušťky stěn a příček lze obytnou plochu chaty rozšířit až na cca 115 m2, nebo v případě podsklepení celého půdorysu až na 170 m2.

V ceně chaty je veškeré vybavení, viditelné na fotografiích. K vaření je tu linka s varnou deskou, dřez, jídelní stůl, lednice, mikrovlnka/horký vzduch/gril Whirpool MWP 338 SX. Na spaní je v ložnici patrová postel a dvoje peřiny, v obývacím pokoji rozkládací sedačka a dostatek volného prostoru na další 2-4 lůžka. Koupání je nyní v rybníku, v chatě je WC a umyvadlo, sprchový kout lze přidat. K péči o zahradu je ve sklepě dostatek nářadí vč. sekaček. Bezpečí chaty lze zajistit okenicemi, 2 zamykatelnými dveřmi a fotopastí nad vchodem, která posílá majiteli zprávy při detekci pohybu. V ceně je i pramice s vesly.

Z přípojek je tu elektřina 230/400V, obecní vodovod, odpad je vyveden do septiku. K topení a vaření lze využívat elektřinu, po opravě komínu i kamna na dříví. Náklady na provoz v r. 2022 vyšly měsíčně na 623 Kč, z toho 320 elektřina, 29 daň, 10 voda a 264 pojištění nemovitosti vč. odp. za škody.

Místa k parkování jsou kousek od chaty při cestě k rybníku. Rozestavěné parkování je přímo u chaty.

Chatová oblast i s rybníkem je součástí přírodního parku Čeřínek s 5 přírodními památkami a naučnou stezkou s krásnými skalními útvary, dostupnými pohodovou pěší vycházkou. Na své si přijdou i cyklisté, běžkaři, dokonce i sjezdaři, Ski Areál Čeřínek patří k nejznámějším na Vysočině.

Parametry domu

Cena
1 000 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
23. 4. 2024
Adresa
Rohozná
ID
01020
Stavba
Dřevěná
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
40 m2
Vybaveno
Ano
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
38 m2
Podlahová plocha
32 m2
Plocha nemovitosti
386 m2
Elektřina
230V, 400V
Odpad
Septik, Trativod
Topení
Lokální tuhá paliva, Lokální elektrické
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Silnice, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Sklep
Výtah
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 115 lidí

Prodejce

Ing. Petr Pěta

Ing. Petr Pěta

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chat v Rohozné (okr. Jihlava)?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu